Autotallin nosto-ovi on varma valinta

PihaTalo

Valitse huippulaatuinen autotallin nosto-ovi, joka korostaa talosi persoonaa ja pitää lupauksensa vuodesta toiseen.

Crawford tarjoaa huippulaatuiset autotallin ovet, jotka korostavat talosi persoonaa ja pitää lupauksensa vuodesta toiseen. Crawford tuntee tuotteidensa laadun, joten he tarjoavat 10 vuoden käytettävyys- ja turvatakuun. Kysy lisätietoja asentavalta jälleenmyyjältäsi!

Lamellinosto-ovi Crawford Smart 42

 • Paras hinta-laatusuhde
 • Kattavat vakiovarusteet
 • Paras eristys 42 mm paneelien ansiosta
 • Kuulalaakeroidut rullat ja kitkaton liike
 • Pystyjohteeseen asennettu vetojousijärjestelmä

Lamellinosto-ovi Crawford Superior+ 42

 • Malli: Flair
 • Sileä pinta
 • Harmaametalli (vastaava kuin DB 703)
 • Automaattinen, ovikoneistolla Magic
 • Paras eristys 42 mm paneelien ansiosta
 • Paras suojaus koteloitujen johteiden, rullien ja jousien ansiosta
 • Erinomainen murtoturvallisuus (testattu standardin NEN 5096 mukaan) lisävarusteena
 • Autotallin automaattinen tuuletus ilmaraoilla varustetun alatiivisteen kautta

Satin-Flair-RAL-7016

Viisi hyvää syytä hankkia autotalliin laadukas ja luotettava Crawford-lamelliovi

1. Luotettavuus

Me tiedämme, mitä myymme. 10 vuoden tehtaan takuu todellakin kaikille autotallin oven osille, myös kuluville osille kuten rullille, jousille, saranoille ja oven pinnalle. Siihen voit luottaa!

2. Tiukat laatustandardit

Me emme hyväksy laatupoikkeamia. Crawfordin autotallin ovi edustaa ensiluokkaista laatua sarjavalmistuksena. Siksi seisomme nimemme takana myös tulevaisuudessa.

3. Crawford-periaatteet – jo 50 vuoden ajan

Crawford on edustanut autotallinovien ja koneistojen laatua, pitkäjänteisyyttä, yksilöllisyyttä, turvallisuutta ja luotettavuutta jo yli 50 vuoden ajan. Kun valitset Crawfordin autotallinovet, teet kaiken oikein!

4. Yksilöllisyys

Lukemattomat muuntelumahdollisuudet takaavat sen, että löydät juuri itsellesi mieluisan oven! Valitse haluamasi toiminnalliset vaatimukset ja silmää miellyttävä ulkonäkö.

5. Turvallisuus

Autotallissa on usein tavaraa suuremmasta arvosta kuin luuletkaan. Siksi tarjoamme ovimalleihin Crawford Superior 42 ja Crawford Superior+ 42 murtosuojauksen lisävarusteena. SKG-testattu murtosuoja hollantilaisen standardin NEN 5096 mukaan. 

Erinomaiset tuote-edut

Omaisuuden suoja

Crawford-ovet ovat erittäin kestäviä ja turvallisia. Halutessasi saat malleihin Crawford Superior 42 ja Crawford Superior+ 42 lisämurtosuojauksen. Autotallin ovet on testattu hollantilaisen standardin NEN 5096 mukaan SKG:n toimesta ja luokiteltu WK2-luokkaan.

Korkealuokkainen tapaturmasuoja

Me haluamme myös suojella pieniä käsiä. Crawford Superior 42 ja Crawford Superior+ 42 tarjoavat korkealuokkaisen suojauksen koteloitujen rullien, johteiden ja vetojousien sekä sisäänrakennettujen vaijeriohjainten avulla.

Suoja energiahävikiltä

42 mm paksut eristetyt paneelit takaavat korkean stabiliteetin ja parhaan lämpösulun. Paneelien lämpöeristys säästää energiaa ja selvää rahaa. Sen ansiosta kokoluokan 5 000 x 2 250 mm ovien U-arvo on 1,1.

Joka puolelta tiivis, mutta hyvä tuuletus

Ainutlaatuinen ominaispiirre malleissa Crawford Superior 42 ja Crawford Superior+ 42: Luotettavat ja kestävät tiivisteet pitävät autotallin kauttaaltaan täysin tiivistettynä. Tarvittaessa alatiivisteen ilmaraot toimivat raittiin ilman tuuletuskanavana.

Paras vetojousijärjestelmä

Kaksi johteiden yläpuolella olevaa vetojousikoteloa muodostavat vetojousipaketin ja varmistavat malleissa Crawford Superior 42 ja Crawford Superior+ 42 ainutlaatuisen tasapainotuksen. Näin voimme taata ovillemme kaikkein korkeimman tasoisen turvallisuuden. Crawford-ovet liikkuvat kevyesti ja äänettömästi ja ovat myös tilaa säästäviä.

Ergonomisesti muotoiltu kahva

Mukavuus, toiminnallisuus, turvallisuus – kaikki kädessäsi. Niin helposti voidaan autotallinovi avata ja sulkea. Mallissa Crawford Smart 42 on musta muovikahva. Mallien Crawford Superior 42 ja Crawford Superior+ 42 kahvavaihtoehdot ovat metalli, hopea, jaloteräs ja kullattu messinki.

Kaiken sisältävät Crawford-ovikoneistot

Jokaiseen Crawford-ovikoneistoon sisältyy kaikki, mitä tarvitaan parhaan mahdollisen käyttömukavuuden ja käytännöllisyyden takaamiseksi – turvatoiminnot, hätävapauttimet, yhteensopivuus Homelink tai väyläjärjestelmien kanssa, kaukosäädin, seinäpidike jne.

 1. Koneistot sisältävät tämän kaiken:  kaukosäätimet: 4-käskyinen Mini ja 2-käskyinen Micro Handsender 433 Rolling Code
 2. Liikenopeus: 210 mm/s (joutokäynti)
 3. Valikko-ohjaus näytöltä
 4. Kompakti kääntyvä koneistopää
 5. Huoltovapaat hammashihnat
 6. Vankka C-johteisiin perustuva rakenne
 7. Pieni virrankulutus
 8. Väyläjärjestelmäkelpoinen (lisäkortilla)
 9. Automaattinen esteiden tunnistus
 10. Pehmeä käynnistys ja ovea säästävä, säädettävä pehmeäpysäytystoiminto
 11. Osittaisavautumisjärjestelmä (Magic 1000)

Superior+-42-Style-RAL-7016-erikoisikkunat

Katso lähin jälleenmyyjä & asentaja täältä >

 


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

autotalli autotallin ovet autotallin ovi autotallinovet autotallinovi Crawford Entrematic lamellinosto-ovi lamelliovi nosto-ovi ovi

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.crawfordautotallinovet.fi

Crawford Entrematic Group on arvostettu innovatiivisten automaattiovien toimittaja sekä koti- että teollisuuskäyttöön.

Täydellisen tuotevalikoimamme ja kattavan huoltopalvelumme lisäksi tarjoamme asiakkaillemme modernin muotoilun, käyttömukavuuden, turvallisuutta ja huolettomuutta.

Crawford Entrematic Group toimii yli 15 maassa. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja täydellisen toimituksen kattaen mm.

 • autotallinovet
 • autotallin ovikoneistot 
 • porttikoneistot 
 • käyntiovet 
 • teollisuusovet 
 • teollisuusovikoneistot 

Me huomioimme asiakkaiden ja kotitalouksien tarpeet ja toimitamme tuotteet, ratkaisut ja palvelut, jotka ylittävät heidän odotuksensa. Tarjoamme teknisesti ja muotoilultaan korkealaatuiset tuottet, vertaansa vailla olevan neuvonnan, palvelun ja teknisen tietotaitomme.

Crawford Entrematic Group on kiinnostava yritys jolla on vahvasti sitoutunut ja motivoitunut henkilökunta. Olemme myös jälleenmyyjiemme arvostama yhteistyökumppani ja tarjoamme pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Löydä lähin Crawford-jälleenmyyjäsi täältä >

Lue lisää: Crawford Entrematic Finland