MAINOS

Esittelyssä bloggaaja Puutarhahetki-blogin takaa

Piha

Suomela.fi esittelee bloggaajansa. Puutarhahetkiä-blogin takaa löytyy Tiiu. Tutustu Tiiuun ja hänen puutarhablogiinsa!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Kuka olet?

Olen Tiiu, kolmen alle kouluikäisen lapsen äiti, joka vastapainona työn ja lapsiperhearjen kiireille rentoutuu touhuamalla puutarhassa. Olemme asuneet nykyisessä kodissamme pian kuusi vuotta, ja tänä aikana olen täysin hurahtanut puutarhanhoitoon. Puutarhainnostus tuntuu vain lisääntyvän vuosi vuodelta.

Mistä aiheista bloggaat?

Kirjoitan puutarha-aiheista blogia, jossa pääroolissa on IV-vyöhykkeellä sijaitsevan puutarhamme elämä. Puutarhassamme on mm. runsaasti koriste- ja hyötykasveja, vihanneksille lavatarha, kasvihuone, aktiviteetteja lapsille, ruukkupuutarha ja pieni vesiaihe, ja nämä kaikki kuuluvat blogini keskeisiin aiheisiin. Puutarhamme on vielä nuori, joten uusia projekteja siellä riittää vielä vuosittain, ja kerronkin blogissani näiden suunnitelmista, edistymisestä ja annan myös vinkkejä niiden toteutukseen. Etenkin talvella blogini aihepiiriin kuuluvat myös huonekasvit, leikkokukat, talviset luonnonmateriaaleista tehdyt koristeasetelmat niin sisälle, ulos kuin kasvihuoneeseenkin, samoin erilaisten, mielenkiintoisten yksityispuutarhojen ja puutarhamatkakohteiden esittely.

Milloin aloitit bloggaamisen?

Aloitin bloggaamisen joulun alla 2016 eli blogillani on pian 1-vuotissynttärit.

Miksi bloggaat?

Bloggaamisesta on tullut minulle rakas harrastus. Kirjoitan blogia jakaakseni puutarhaan ja kasveihin liittyvää iloa, haaveita ja kokemuksia toisten kanssa. Bloggaamisen myötä olen saanut uusia samanhenkisiä ystäviä ja heiltä paljon hyviä vinkkejä mm. huonekasveihin ja puutarhaan liittyvissä asioissa. Harrastan valokuvaamista, ja blogini on minulle myös väylä puutarha-aiheisten kuvieni esittelyyn.

Kenelle blogisi on suunnattu?

Blogini on suunnattu kaikille kotipuutarhureille, puutarhaintoilijoille ja -harrastajille ja muuten vain piha- ja puutarha-asioista kiinnostuneille. Etenkin talviaikaan mm. huonekasvi- ja leikkokukkaaiheisten postausten myötä blogistani löytyy ajoittain mielenkiintoista luettavaa myös sisustamisesta kiinnostuneille.

Mitä odotat ensi vuodelta?

Ensi vuodelta odotan puutarhan puhkeamista kevääseen ja kesään! Odotan jo malttamattomana esikasvatuskauden alkua, joka lievittää pahinta talviaikaista puutarhapuuhien kaipuuta. Lisäksi odotan innolla, mitä lumen alta keväällä taas paljastuu. Istutin syksyllä jälleen toistakymmentä kilogrammaa kukkasipuleita, joten toivottavasti kaunista kukintaa on taas luvassa. Lisäksi perustin viime kesänä useita uusia istutusalueita, joten on mukava nähdä, miten kasvit ovat ensimmäisestä talvestaan selvinneet. Ilolla odotan myös uusia hyötykasvikokeiluja. Kasvihuoneemme valmistui kuluneena kesänä, joten sitäkin pääsen ensi vuonna ensimmäistä kertaa hyödyntämään koko kasvukauden ajan. Puutarhassamme on myös nuoria kasveja, mm. magnolia, jotka eivät ole vielä koskaan kukkineet, joten elättelen toivoa, josko ensi kesänä. Ensi vuodelle haaveissani siintää jo uusia puutarhaprojektejakin, suurimpana näistä on luvassa terassin laajennus, ja odotan jo sitä, että pääsemme toteuttamaan näitä unelmia.

Haluan toivottaa kaikki vanhat ja uudet lukijat tervetulleeksi seuraamaan puutarhamme vuodenkiertoa!

Puutarhahetkiä-blogin löydät täältä >

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

bloggaaja blogi blogikirjoittaja blogit piha puutarha puutarhablogi suomelan blogi


Lisää samasta aiheesta