Tee työhuoneestasi toimiva ja viihtyisä

SisustusTaloYleinen

Yhä useampi tekee töitä kotoa käsin. Mutta miten kodin yhteydessä olevasta työhuoneesta saisi toimivan ja ennen kaikkea viihtyisän ?

Oma työpisteeni on ollut pitkään ns. hujan-hajan, huonetta on käytetty lähinnä tavaroiden säilytykseen, kuka lie kaikki ne tavarat sinne kantanut ? 

Suurin haaste oli löytää tarpeeksi iso, mutta kevyt kirjahylly huoneen nurkkaan. Pitkällisen etsinän jälkeen hylly löytyi yllättäen Ikeasta. Ikean Vittsjö hyllykkö yllätti tyylikkyydellään ja oli juuri  sopiva tilaan, minne hyllyä oli suunniteltu.

valmis7xItse  en yleensä täytä huoneen nurkkia tavaroilla, mutta  tämä hyllkkö näyttää ihan hyvältä nurkassakin, koska on kevyen ja ”ilmavan” oloinen.valmis2

valmis3x

Työhuoneessa kannattaa satsata kunnolliseen valaistukseen sekä riittävän suureen pöytätilaan. Itse kunnostin vanhan oven ja teetätin lasin päälle, toimii hyvin ja on kaiken lisäksi kaunis. 

pöytä

Pöytävalaisimen lisäksi huoneessa on tuunattu kattovalaisin, joka löytyi mummon kellarista. 

DSC_9586

… ja tietenkin tällä hetkellä niin kovasti muodissa oleva roikkavalaisin, joka tyyliltään ja väritykseltään mielestäni sopii hyvin yhteen kirjahyllyn kanssa.

valmis4x

Säilytystilaa ei koskaan ole tarpeeksi – helpon hyllyn voi koota vaikkapa muutamasta puulaatikosta.  Ja täytyyhän ”toimistossa” olla paikka  myös päiväunille 🙂 Lavoista koottu sohva on varsinkin nuorison suosiossa. 

valmis14x

Letkeää lauantaita,
Chili

 

Lisää ideoitani ja tuunauskohteita voit käydä katsomassa täältä  !

www.cisustusdomo.fi

 

 

 


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.