Voita Bosch PCL 10 ristilinjalaser, PLR 30 C etäisyysmittalaite ja PMD 10 rakennetunnistin. Palkintojen arvo yhteensä 299,70 euroa!

Sisustus

Älä tyydy arvailuihin – Boschin digitaalisilla mittatyökaluilla vältät kalliit mittavirheet. Vastaa ja voita omaksesi!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Mittaaminen on tarkkuustyötä. Pienen pienikin virhemittaus, ja suunnitelmat ovat pielessä. Bosch-mittatyökalut eivät näytä vain mittaustuloksia, vaan voit myös hyödyntää niitä muistitoiminnon avulla.

Porattaessa seinään varovaisuus on valttia. Rakenneilmaiset näyttävät, missä jännitteiset johdot tai kupariputket kulkevat. Näin tiedät, missä voit porata turvallisesti. Bosch-etäisyysmittalaite hyödyntää pitkälle kehitettyä laserteknologiaa etäisyyksien, pinta-alojen ja tilavuuksien mittaamiseen.

Digitaaliset mittatyökalut ovatkin innovatiivisia laitteita, joiden hankinta maksaa taatusti itsensä takaisin.

vastaa

Laseretäisyysmittalaitteet

bosch-etaisyys-475

Uudenaikaisella lasertekniikalla varustetut Bosch-laseretäisyysmittalaitteet takaavat maksimaalisen tarkat ja luotettavat mittaustulokset.

PLR 30 C etäisyysmittalaite

  • Etäisyysmittari tilojen ja etäisyyksien mittaamiseen esimerkiksi maalitarpeen kartoitusta tai kalustamista varten. Arvo 99,90

Rakenneilmaisimet

bosch-rakenne-475

Se, joka haluaa porata seiniin, haluaa tehdä työn turvallisesti: kätevillä Boschin digitaalisilla rakenneilmaisimilla löydät tarkasti ja turvallisesti jännitteelliset johdot, putket, kannatinraudat ja metallikehykset sekä puukoolaukset.

PMD 10 rakennetunnistin

  • Rakennetunnistin seinän takana olevien objektien tunnistamiseksi. Arvo 99,90

Risti- & linjalaserit

bosch-linja-475

Bosch-risti- ja linjalasereilla kohteiden vaikea suuntaaminen kuuluu menneisyyteen. Uudenaikaisimman laserteknologian ja helpon käytön ansiosta vaaitustyötä voidaan tehdä nopeasti ja tarkasti.

PCL 10 ristilinjalaser

  • Ristilinjalaser esimerkiksi kaakeloinnin ja tapetoinnin avuksi. Arvo 99,90

Vastaa alla olevalla lomakkeella ja voita Bosch-tuotteita

Tutustu ja katso vinkki vastaamiseen täältä >

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.