Case Ozoneair: Petri Numminen, Helsinki – Vanhan mökin hajuille kyytiä

Mökki

Ozoneair käyttää puhdistukseen luonnollista otsonikaasua. Se poistaa pahat hajut, homeen ja bakteerit, ei ainoastaan ilmasta, vaan myös paikoista mihin muut puhdistimet eivät yllä, kuten lattian alta, seinien sisältä ja kankaista. Laite laskee itse optimaalisen puhdistusajan ja on erittäin helppo käyttää.

Petri Numminen osti vuosi sitten kesämökin noin kolmen vartin ajomatkan päästä Helsingin asunnostaan. Mökissä oli ollut lievää ongelmaa hajujen kanssa.

– Erityisesti keväällä, kun sinne talven jälkeen taas tultiin, sanoo mökin isäntä Petri.

– Sellainen lievä maan haju tunkeutui nenään sekä päärakennuksen eteisessä että vierasmökissä, joten päätin, että asialle pitää tehdä jotain.

Kuultuaan ystävältään otsonoinnista, Petri haki netistä lisää tietoa ja päätyi Ozoneairin sivuille, jossa asiasta kerrottiin hyvin selkeästi. Tultuaan vakuuttuneeksi asiasta, Petri tilasi itselleen Ozoneair Plus -laitteen, joka riittää hänen tarpeisiinsa. Heti kun se muutaman päivän kuluttua ilmestyi lähipostiin, vei Petri koneen mökillleen. Huone kerrallaan hän käsitteli mökin ja nyt siellä on kaikki pahat hajut saatu pois. Tutut ja sukulaisetkin, jotka vierailevat mökillä säännöllisesti, ovat huomanneet muutoksen.

–On mahtavaa tulla mökille ja haistella raikasta ja puhtaan oloista ilmaa. Tämä oli ehdottomasti hyvä hankinta, suosittelen!

Teksti ja kuva: Ozoneair

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kesämökki otsonaattori otsonoida otsonointi Ozoneair

Julkaisuun liitetty yritys

https://ozoneair.fi

Poista pahat hajut kaikista tiloista

Etkö voi varastoida mitään ullakollesi homeen hajun vuoksi? Leviääkö haju ryömintätilasta koko taloon niin, että kaikki tekstiilit haisevat ummehtuneelle? Ostitko käytetyn auton, joka haisee tupakalle lukuisista puhdistuksista huolimatta? Jos haluat päästä eroon pahoista hajuista autosta, ryömintätilasta, kesämökiltä, tai asuntoautosta, Ozoneair on oiva ratkaisu.

Lue lisää: Ozoneair