Case Ozoneair: Saara Järvinen, Helsinki – Tyytyväinen purjehtija

MökkiPiha

Ozoneair käyttää puhdistukseen luonnollista otsonikaasua. Se poistaa pahat hajut, homeen ja bakteerit, ei ainoastaan ilmasta, vaan myös paikoista mihin muut puhdistimet eivät yllä, kuten lattian alta, seinien sisältä ja kankaista. Laite laskee itse optimaalisen puhdistusajan ja on erittäin helppo käyttää.

Saara Järvinen osti miesystävänsä kanssa keväällä käytetyn purjeveneen, joka oli päällisin puolin erittäin siisti, mutta veneen tekstiileissä oli lievä ummehtunut haju, vaikka niitä oli säilytetty talven ajan kuivissa tiloissa. Päällisin puolin kankaissa ja tyynyissä ei näkynyt mitään homepilkkuja, mutta haju oli sen verran häiritsevä, että siitä piti päästä eroon.

Saara törmäsi netissä surffailtuaan otsonointiin, jolla ilmassa ja tekstiileihin tarttuneet pahat hajut saataisiin pois. Ruotsalaisen Ozoneairin sivuilta löytyi hyvää tietoa miten otsonointi toimii ja hän päätti tilata laitteen. Muutaman päivän odotuksen jälkeen otsonaattori oli lähipostissa ja Saara pääsi kokeilemaan laitetta. Laitteen selkeät käyttöohjeet ja yksinkertainen toimintatapa auttoivat käyttöä ja pian veneen ensimmäinen käsittelykerta olikin jo tehty – eikä toista käsittelyä enää tarvitukaan, koska huolellisen tuuletuksen jälkeen veneen ilma oli puhdas ja raikas.

– Ozoneair oli kyllä positiivinen yllätys. Käytön helppous ja onnistunut lopputulos vakuuttivat minut. Suosittelen laitetta kaikille joilla on veneessä, kodissa, mökillä tai vaikka asuntoautossa pahoja hajuja, sanoo Järvinen.

Teksti ja kuva: Ozoneair 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

otsonaattori otsonoida otsonointi Ozoneair purjevene

Julkaisuun liitetty yritys

https://ozoneair.fi

Poista pahat hajut kaikista tiloista

Etkö voi varastoida mitään ullakollesi homeen hajun vuoksi? Leviääkö haju ryömintätilasta koko taloon niin, että kaikki tekstiilit haisevat ummehtuneelle? Ostitko käytetyn auton, joka haisee tupakalle lukuisista puhdistuksista huolimatta? Jos haluat päästä eroon pahoista hajuista autosta, ryömintätilasta, kesämökiltä, tai asuntoautosta, Ozoneair on oiva ratkaisu.

Lue lisää: Ozoneair