Designlattioilla yksilöllisyyttä ja väriä tiloihin

Talo
Tikkurila kehittää uusia, innovatiivisia tapoja käyttää olemassa olevia tuotteitaan. Tänään Väri ja Pinta -messuilla lanseerattavat designlattiamenetelmät innostavat tekemään entistä yksilöllisempiä ja värikkäämpiä lattioita ilman, että kulutuskestävyys kärsii.


Temafloor
-tuotteita on totuttu näkemään teollisuuslaitoksissa ja logistiikkakeskuksissa, joissa lattian kestävyydelle ja muille ominaisuuksille on asetettu suuremmat vaatimukset kuin näyttävyydelle. Betolux-lattiamaalia taas on käytetty pienemmälle rasitukselle alttiina olevissa tiloissa kuten kellareissa ja portaissa.

Nyt uudenlaista estetiikkaa voidaan viedä kaikkialle: toimistoihin, kahviloihin, kauppakeskuksiin, vastaanottotiloihin, koteihin jne. Betonin ei tarvitse olla tylsää ja harmaata, sillä Tikkurilan lattiatuotteet mahdollistavat lähes rajattoman värivalikoiman ja antavat erilaisia kuviointimahdollisuuksia.

Neljä uutta tekniikkaa

Vapaa kuviointi
Tekniikka sallii vapaan kuvioinnin ja värityksen. Näyttävin lopputulos syntyy suurilla, yksinkertaisilla kuvioilla. Sävyvalinnoilla luodaan joko upeita kontrasteja tai rauhallisempia kokonaisuuksia.

Roiskekuviointi
Ohennetta sumuttaen muodostuu näyttävä, kivimäinen pintakuvio. Sumutuksen pisarakokoa säätelemällä vaikutetaan muodostuvan kuvion kokoon. Ohennekuvioitu lattia on suurenakin pintana rauhallinen kokonaisuus.

Marmorointi

Öljyvärimarmorointia muistuttava kuvio saadaan aikaan levittämällä erivärisiä pinnoitteita säätölastalla niin, että värit sekoittuvat osittain toisiinsa. Värejä yhdistelemällä saadaan aikaan joko voimakaskuvioinen tai rauhallisempi lattia.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kuultovärjäys
Kuultovärjäys korostaa lattian naarmuja, halkeamia ja huokoisuuseroja yksilöllisellä tavalla, ja saa aikaan epätasaisesti värjääntyneen pinnan.

Lisätietoa: www.tikkurila.fi/designlattiat

MAINOS
MAINOS LOPPUU