DNA Koti 5G tuo kotiisi takuunopean nettiyhteyden

Sisustus

DNA Koti 5G -yhteyden avulla saat omakotitaloon, paritaloon tai rivitaloon toimintavarman netin, jossa nopeutta riittää jopa 1000M asti.

↑ Omalla ruuhkattomalla kaistalla netti toimii luotettavasti. 5G tekee nettipelaamisesta vaivatonta myös verkon yli muiden pelaajien kanssa. KUVA: DNA.

DNA antaa DNA Koti 5G -yhteydelle miniminopeustakuun. Sen avulla varmistetaan, että nettiä riittää kotona aina kaikkeen, mihin sitä kotona käytetäänkin. Kun netti ei pätki, pelaat, viihdyt ja hyvää nettiyhteyttä edellyttävät etätyötkin sujuvat vaivattomasti. Myös erilaiset kodin turvajärjestelmät, älytelevisiot ja -valaisimet, robotti-imurit sekä muut nettiä tarvitsevat laitteet toimivat luotettavasti. 

DNA 5G-verkko on käytettävissä nyt jo yli 80 paikkakunnalla tavoittaen yli 2 miljoonaa ihmistä. Etenkin haja-asutusalueella 5G-verkko ja sen tuomat mahdollisuudet ovat herättäneet paljon kiinnostusta.

– Pientaloalueet ovat tärkeysjärjestyksessämme korkealla. Järjestelmämme tunnistaa myös esimerkiksi pienissä taajamissa sijaitsevat tukiasemat, jotka palvelevat isoa asiakasjoukkoa. Priorisoimme rakennusprojektissamme myös niitä, kertoo DNA:n 5G-rakentamisen projektipäällikkö Pasi Nieminen.

5G vai valokuitu?

Valokuituyhteyden hankkimiseen verrattuna DNA Koti 5G:ssä on useita etuja:

  • yhteys on huomattavasti edullisempi
  • toimitusaika on vain muutaman viikon ja
  • asennus hoituu ilman kaivuutöitä.

Helppo avaimet käteen -asennus

DNA Koti 5G -yhteys sisältää liittymän, laitteet ja asennuksen. Asentaja tuo kaikki laitteet mukanaan, mittaa ulkovastaanottimelle parhaan paikan ja varmistaa, että tukiasemaan luodaan vahva 5G-yhteys.

Myös kotiverkko laitetaan käyttövalmiiksi: WiFi-laitteiden avulla asentaja luo kotiverkon ja liittää tärkeimmät laitteesi verkkoon.

Saat siis toimintavarman kodin netin helposti ja huolettomasti, avaimet käteen -asennuksella.

↑ Pienikokoinen 5G-ulkovastaanotin asennetaan rakennuksen seinälle tai katolle. Näin 5G-signaali pysyy vahvana riippumatta talon seinien ja ikkunoiden materiaalista. KUVA: DNA.

Tutustu DNA Koti 5G:hen – katso video!

 

5G-verkon rakentaminen etenee sekä kaupungeissa että taajama-alueilla

Moni haaveilee 5G-verkosta, jotta saisi kauan kaivatun nopean nettiyhteyden kotiin. DNA:n 5G-verkon rakentaminen etenee eri puolilla Suomea koko ajan. Oman asuinalueesi tilanteen voit tarkastaa peittokartasta.

DNA, www.dna.fi/koti5g

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

5G 5G-verkko DNA koti nettiyhteys