MAINOS

ECO-Kattoremontti säästää katon rakenteita ja jopa 30 prosenttia kuluja

Talo

ECO-Kattoremontti mahdollistaa entistä edullisemman ja helpomman kattoremontin, koska siinä voidaan hyödyntää vanhoja hyväkuntoisia ruoderakenteita ja käyttää oikeanlaisia kattotuotteita. Lopputulos on yhtä laadukas kuin perinteisellä tavalla tehtynä, mutta säästöä voi kertyä jopa 30 prosenttia tavallisen kattoremontin hinnasta.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Walttia on kehittänyt yhteistyössä Ormax Monier Oy:n kanssa ECO-Kattoremontin, jossa jätetään mahdollisimman paljon vanhoja hyväkuntoisia rakenteita paikalleen.

Parhaassa tapauksessa ei tarvitse purkaa kuin vanha vesikate varusteineen ja asentaa vanhan hyväkuntoisen ruoderakenteen päälle tähän käyttötarkoitukseen soveltuva Divoroll-aluskate ja sen päälle uusi peltikate, piipunpellitykset, läpiviennit sekä tarvittavat listat.

ECO-Kattoremontti maksaa noin 20–30 prosenttia vähemmän kuin normaali kattoremontti. Sen voi toteuttaa kohteisiin, joissa tuuletus on ennestään kunnossa ja ruoderakenne sellainen, että sitä voidaan hyödyntää.

Jos tuuletusta täytyy parantaa tai ruoderakenne ei sovellu ECO-Kattoremonttiin, niin voidaan aina tehdä normaali kattoremontti.

Kun kattoremontin aika lähestyy, voit tilata maksuttoman kuntokartoituksen. Walttian ammattilaiset käyvät katsomassa kattosi kunnon ja rakenteet.

Jos vanha kate on uusimisen tarpeessa, mutta varsinainen kattorakenne sinänsä terve, on siis mahdollista toteuttaa ECO-Kattoremontti.

↑Katto on talon suoja ja kruunu, joten siitä kannattaa pitää huolta. ECO-Kattoremontissa säilytetään kunnossa olevat rakenteet. 

Kondenssisuoja toimii katossa kuin Core-Tex vaatteissa

Uutta rakennustapaa ja älykästä aluskatetta hyödyntäen voidaan käyttää kevyempää rakennustekniikkaa. Uuden peltikatteen alle asennettava Ormax Divoroll -kondenssisuoja estää kondenssiveden pääsyn kattorakenteisiin, mutta Core-Texin tavoin päästää kosteuden alhaalta läpi.

ECO-remontissa ei siis ole tarpeen rakentaa uuden katteen alle työläitä ruodelaudoituksia pelkästään tuuletuksen vuoksi, koska älykäs kondenssisuoja toimii oikein myös suoraan uuden peltikatteen alapuolelle asennettuna vanhan ruoderakenteen päällä. Piipunpellitykset, kaikki läpiviennit ja niiden huolellinen tiivistys hoidetaan ECO-Kattoremontissa tarkasti, ja riittävä tuuletus huomioidaan.

Uusi ECO-kattorakenne ei korotu, ja siksi myös vanhat otsalaudat ja sadevesijärjestelmä pystytään usein hyödyntämään. Remontissa säästyy näinkin aikaa ja vaivaa.

Lopputuloksena asiakas saa usein myös aiempaa hiljaisemman katon, koska Divoroll-kondenssisuoja vaimentaa jonkin verran ääntä.

Näin Walttian Eco-Kattoremontti etenee

  • Huolellinen kartoitus, selvitetään nykytilanne ja tekniset ratkaisut
  • Aikataulun sopiminen
  • Uusien peltien ja muiden tarvittavien tarvikkeiden tilaaminen mittatilaustyönä
  • Työturvallisuus. Mahdolliset kaiteet tai telineet
  • Työn toteuttaminen sopimuksen mukaan
  • Huolellinen loppusiivous
  • Luovutuspöytäkirja
  • Takuutodistus ja kotitalousvähennykseen tarvittavat tiedot lähetetään postitse
  • Asiakastyytyväisyyskysely

Lopputulos = tyytyväinen asiakas!

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

aluskate aluskatteen uusiminen Divoroll-aluskate Eco-kattoremontti Eco-remontti katto kattoremontti Ormax Divoroll -kondenssisuoja