Ekologinen ja turvallinen polyuretaanieriste suojaa taloa sisältäpäin

LämmitysTalo

Oikein eristetyssä talossa on miellyttävää ja terveellistä asua ilman, että rahaa tuhlaantuu tai ympäristö turmeltuu. Ruiskutettava polyuretaanieriste on kattojen, seinien ja lattioiden täydellinen lämpö- ja äänieriste, jonka vaikutus hiilijalanjälkeen on minimaalinen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Eristys vaikuttaa merkittävästi talon energiatehokkuuteen. Se vaikuttaa myös talon terveyteen estäen kosteuden ja epäpuhtauksien kertymisen rakenteisiin.

Nykyaikaisella polyuretaanieristeellä talon energiatehokkuus paranee, mikä näkyy suoraan energialaskussa. Säästö kukkarossa on myös säästö ympäristölle, sillä energiahukkaa vähentämällä ilmakehää uhkaavien kasvihuonekaasujen määrä vähenee.

Pitkää elinkaartakin eristykseltä vaaditaan. Yläpohjan, alapohjan tai seinien eristeiden on tarkoitus kestää kymmeniä vuosia ilman, että niiden ominaisuudet heikkenevät.

 

↑Ruiskuttamalla asennettava polyuretaanieriste laajenee asennuksessa täyttäen kaikki pienimmätkin kolot.

Vuosikymmenten eriste

Huntsman-lämpöeriste on laajeneva polyuretaanieriste, joka edustaa alansa uusinta kehitystä. Se on tehokas, kestävä ja ilmatiivis uretaani, joka eristää tehokkaasti sekä lämpöä että ääntä.

Viking Solutionsin polyuretaanieristeistä voi valita tehokkaan kaasu- ja vesitiiviseristeen eristämiseen ja kapselointiin sekä hengittävän M1-sertifioidun polyuretaanieristeen, joka on erittäin varteen otettava vaihtoehto lasi- ja puhallusvillalle.

Polyuretaanieristeen lämpöarvot ovat erinomaiset. Lisäksi se estää ilman kulkeutumisen ja rajoittaa lämpösiltoja. Se ei painu ja vety ajan saatossa tai tarjoa linnuille sekä jyrsijöille pesänrakennusmateriaalia.

↑Huntsman-polyuretaanieriste pitää eristävyytensä vuodesta toiseen, eikä painu tai vety. Sille annetaan 25 vuoden tehdas- ja asennustakuu.

Otsonikerrokselle ystävällinen

Huntsman-polyuretaanieriste asennetaan ruiskuttamalla. Se laajenee asennuksessa tehokkaasti täyttäen kaikki pienimmätkin kolot ja railot, jotta syntyy yhtenäinen, saumaton ja tiivis eristekerros.

Eristeet eivät sisällä mitään paisumisen vaatimia freonikaasuja, vaan pelkkää vesihöyryä. Ne ovat siis ystävällisiä otsonikerrokselle, eivätkä juuri kasvata hiilijalanjälkeä.

↑Eristysvaahto päästää kylläisen vesihöyryn lävitseen pois talon rakenteista ja estää samalla kylmän ilman virtauksen sisään.

Haluatko tehokkaan ja ekologisen lämpöeristeen taloosi?

Ota yhteyttä tästä ja hanki omaan taloosi Huntsman-lämpöeriste 25 vuoden tehdas- ja asennustakuulla.

 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

alapohjan eristys eristysvaahto eritys Huntsman kellarin eristys polyuretaanieriste seinien eristys sisäkaton eristys talon eristys välikaton eristys

Julkaisuun liitetty yritys

https://vikingsolutions.net/

Viking Solutions on erikoistunut uretaanieristyksiin ja Floating Stone -pintoihin. Yritys toimii Huntsman Building Solutionsin ja Thermo Logic ab:n edustajina Suomessa.

Viking Solutions toimii laajasti Lahden seudulla sekä Uudellamaalla ja tarvittaessa koko Suomessa. Sen toimisto sijaitsee Orimattilassa. 

Lue lisää: Viking Solutions Oy