Ekologiset & eettiset tuotteet kodin ja tekstiilien puhdistukseen sekä hoitoon

KylpyhuoneTalo

Kuivausrumpupallot pehmentävät vaatteet ilman kemikaaleja. Sappisaippua poistaa tahroja luonnollisella tavalla. Kokeile ekologisia ja eettisesti valmistettuja puhdistustuotteita, jotka hoitavat materiaaleja ympäristöä rasittamatta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

OnXOn-tuotesarjan puhdistustuotteet, pyykinhoitotuotteet ja kodinhoitotuotteet ovat eettisiä ja ekologisia. Niiden valmistuksessa pyritään kaikin tavoin vähentämään kielteisiä vaikutuksia ympäristöön, terveyteen, ilmastoon ja luonnonvaroihin.

Puhdistustuotteiden tuotantoketjun hiilijalanjälki pidetään mahdollisimman pienenä käyttämällä valmistuksessa noin 70-prosenttisesti aurinkoenergiaa. Tuotteita ei ole testattu eläimillä eikä niiden valmistuksessa käytetä geenimuunneltuja ainesosia.

Sarjan tunnetuin tuote on Perinteinen Puhdistuskivi, joka poistaa lian ja tummentumat metallipinnoilta, keraamisilta tasoilta, grillistä, kaakeleista tai vaikka lasiovista. Se ei syövytä, eikä sisällä hajusteita tai väri- ja säilöntäaineita.

Osalle OnXOn-tuotteita on myönnetty Euroopan Unionin Ecolabel-sertifikaatti, jonka tunnuksena on ympäristökukka. Se on puolueeton osoitus kestävästi tuotetusta, turvallisesta ja laadukkaasta tuotteesta, jonka valmistusprosessi täyttää tiukat ympäristövaatimukset.

 

OnXOn-tuotesarjan puhdistustuotteet valmistetaan mahdollisimman ekologisesti ja eettisesti.

↑Perinteinen Puhdistuskivi poistaa lian ja tummentumat monenlaisilta kodin pinnoilta hellävaraisesti. Se jättää puhdistettaville pinnoille likaa hylkivän
kalvon ja metalleille tummumista hidastavan pinnan.
 

Kuivausrumpupallot pehmentävät vaatteet luonnollisesti

Vaatteet ja tekstiilit tulevat pehmeiksi kuivausrumpupalloilla, jotka eivät sisällä kemikaaleja tai muita ympäristöä rasittavia aineisosia.

Se sopii oivallisesti herkkäihoisen vaatteille ja käytettäväksi esimerkiksi vauvan pyykin kuivauksessa.

Kuivausrumpupallot lyhentävät kuivausaika jopa 40 prosenttia, koska niiden ansioista ilma kiertää tehokkaammin rummussa. Energiaa siis säästyy. Lisäksi rypyt ja hankaumat vähenevät, joten vaatteen elinikä pitenee.

Kuivausrumpupallon käyttö on helppoa: Aseta kolme palloa kuivausrumpuun pyykin päälle ja käynnistä kuivausohjelma. Jos pyykkiä on enemmän kuin 4,5 kiloa, käytä enemmän palloja.

↑Kuvausrumpupallot on valmistettu uusiseelantilaisesta villasta. Ne kestävät yli tuhat käyttökertaa tai viisi vuotta.

Sappisaippua poistaa tahrat

Sappisaippua tehoaa hankalaan likaan, kuten vaatteissa oleviin tomaatti-, punaviini- ja sinappitahroihin. Kesäiset ruoholäiskät housujen polvissa ja takamuksessa, marjatahrat, grillin roiskeet sekä muut lomailijan menevästä elämästä kertovat liat lähtevät vaivatta sappisaippualla.

Levitä sappisaippuaa kostutetulla sienellä käsiteltävään pintaan, anna vaikuttaa hetkinen ja pese normaalisti koneessa pesuohjeen mukaan. Voit myös hangata sappisaippuan kankaaseen ja huudella vaatteen käsin.

Sappisaippuaa voidaan käyttää myös lakattujen pintojen, seinälaattojen, kenkien, mattojen ja verhoilun puhdistukseen.

↑Sappisaippua hierotaan likaiseen kohtaan kostutetulla sienellä ja annetaan vaikuttaa hetki. 

 

↑Paidan kaulus ennen…

↑…ja jälkeen sappisaippuakäsittelyn.

 

OnXOn-tuotteita saa hyvin varustetuista päivittäistavara- ja erikoisliikkeistä sekä myös Eettisen Luksuksen verkkokaupasta

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Eettinen luksus eettinen puhdistustuote ekologinen puhdistustuote ekologiset puhdistustuotteet kuivausrumpupallo kuivausrumpupallot OnXOn-tuotesarja OnXOn. OnXOn-puhdistustuotteet Perinteinen Puhdistuskivi puhdistustuote puhdistustuotteet sappisaippua

Julkaisuun liitetty yritys

Eettinen Luksus Oy on luonnon vihreydestä arvonsa ammentava perheyritys, joka maahantuo Suomeen ekologisia, eettisiä sekä esteettisiä kodinhoitotuotteita – kolme e-laatusanaa, joilla me tahdomme parantaa maailmaa.

eettinenluksus.fi

Lue lisää: Eettinen Luksus Oy