MAINOS

Elegantti puukeittiö malli Sofia

Keittiö

Jalokalusteen elegantti Sofia puukeittiö koristaa upeata 1900-alkupuolen arvokiinteistöä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Rimalevyrungot reunustavat kehysovia, jotka kätkevät taakseen modernia toiminnallisuutta ja tekniikkaa.

Pariovikomeron sisällä on paikka mikrolle, kätevästi poissa silmistä, mutta erittäin käytännöllisesti sijoitettuna. Syvät komerohyllyt toimivat aputasoina mikrolle.

Sidebyside jääkaappipakastin keskittyy korkean komeroryhmän keskelle nätisti. Huoneen korkeus pääsee oikeuksiinsa korkeissa komeroissa. Apteekkarimekanismi on käden ulottuvilla jääkaapin oikealla puolella.

Seinäkaappien yläosat on valaistu koristeastioita varten. Sisäosat ovat valkopetsattua ja mattalakattua rimalevyä, joka tuo kauniisti esiin kaappien puumateriaalin. Tammipuiset laatikot korostavat puukeittiön tunnelmaa. Pitkä öljyvahattu tammitaso antaa reilusti laskutilaa.

Intran palkittu Eligo-allas on varustettu kosketuspainikkeilla, joilla ohjataan astianpesukoneventtiiliä, pohjaventtiiliä ja pohjaritilää. Kätevää Eligo-jakajaa siirtämällä voit portaattomasti jakaa altaan kahteen eri suuruiseen osaan haluamallasi tavalla.

Katso Eligo-allasalueen uudenlaiset käyttömahdollisuudet tästä.

Jalokaluste jälleenmyy Eligoa ja muita Intran tuotteita.

Taloon on johdettu maakaasu, joten iso kaasuliesitaso oli helppo päätös. Lofran Dolce Vita 90 cm kaasuhella ja sähköuuni palvelevat isompaakin juhlaväkeä. Mustassa Dolce Vitassa on kauniit messinkiset nupit ja uunin luukun kahva. 6 poltinta kaasuhellassa takaa useamman pannun käytön samanaikaisesti. Klassisessa DolceVitassa on A-luokan sähköuuni kiertoilmalla. Uunissa 9 toimintoa, maksimilämpötila 250°C. Teleskooppiohjaimet helpottaa ruoanvalmistusta. Uuniluukunlasi on kolminkertaista lasia ja uunissa viilennystuuletin.

Jalokaluste jälleenmyy italialaisen Lofran kodinkonetuotteita.

Kodinhoitohuone

Pyykkikaappiin on piilotettu pesutorni rungon sisään kääntyvien ovien taakse. Pyykkikorit sijoittuvat irtokoreina alahyllylle. Vasemmalla on komero siivoustarvikkeille, imurille jne.

Kylpyhuone

Kylppärissä on valkoiset moderneilla sormiuravetimillä varustetut tammiviilulaatikot. Peilikaappi ulottuu seinästä seinään ja valona toimii hiekkapuhalletun peilin taakse sijoitettu led-valotanko.

Kalusteet on suunnitellut yhteistyössä Arkkitehtitoimisto Iiro Mikkola ja Jalokaluste.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

50-luvun keittiö Dolce Vita Eligo englantilaiskeittiö englantilaistyyliset keittiö fiftarikeittiö funkiskeittiö funkkiskeittiö


Lisää samasta aiheesta