Energiansäästöviikko on käynnissä – tutustu!

Lämmitys
Valtakunnallinen Energiansäästöviikko alkaa 7.10.2013. Viikko tarjoaa energiaa ja materiaaleja säästäviä vinkkejä ja kannustaa energian ja materiaalien järkevään käyttöön työssä, kotona ja liikenteessä. Lue lisää!

Energiansäästöviikko kannustaa kaikkia suomalaisia energian ja materiaalien järkevään käyttöön työssä, kotona ja liikenteessä.

Kampanjaan ilmoittautuvat yritykset ja yhteisöt parantavat energia- ja materiaalitehokkuutta omassa toiminnassaan. Energiansäästöviikolla iloitaan onnistumisista, innostutaan uusista mahdollisuuksista ja eletään energiaviisasta arkea. Jo nyt kampanjaan on ilmoittautunut yli 320 organisaatiota pienistä mikroyrityksistä globaaleihin suomalaisyrityksiin ja päiväkodeista kuntayhtymiin.

Koulutusta ja aloitekampanjoita energiansäästöön

Energiansäästöviikko näkyy etenkin viettäjien omissa työyhteisöissä, joissa järjestetään koulutusta, aloitekampanjoita sekä tiedotetaan hyvistä käytännöistä ja saavutuksista. Monet viettäjät myös tarjoavat tietoa ja tsemppiapua henkilökunnalle, jotta energiansäästö ja kestävät kulutusvalinnat olisivat osa arkea myös kotona ja liikenteessä.

Yritykset ja yhteisöt voivat ilmoittautua energiansäästöviikon viettäjäksi aina viikon 41 loppuun saakka kampanjan verkkopalvelussa, www.energiansäästöviikko.fi. Palveluun on myös koottu tietoa ja kättä pidempää säästöviikon viettoon.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Tutustu energiansäästöteemoihin

Energiansäästöviikko kannustaa energian ja materiaalien järkevään käyttöön.
Energiansäästöviikko kannustaa kaikkia suomalaisia energian ja materiaalien järkevään käyttöön.


Viikon teemoja ovat muun muassa:

  • kuluttajien energianeuvonta ja kodin energiatehokkuus (mm. lampunvalinta)
  • vihreät hankinnat
  • uusiutuva energia ja lämmitystapavalinnat
  • ympäristöystävälliset ja energiatehokkaat tuotteet ja palvelut

Energiansäästöviikon verkkopalvelun etusivulta löydät päivittäin linkit ja lisätietoa kampanjan etenemisestä: kampanjatiedotteita, osallistujien uutisia, tapahtumia, päivän säästövinkkejä sekä valtakunnallisia haastekampanjoita työmatkaliikenteeseen, valaistukseen ja ekoasumiseen.

 

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Valtakunnallista Energiansäästöviikkoa koordinoi Motiva Oy.
Valtakunnallista Energiansäästöviikkoa vietetään aina viikolla 41, tänä vuonna jo 17:ttä kertaa.

Energiansäästöviikko verkossa:
www.energiansäästöviikko.fi
www.facebook.com/energiansaastoviikko
Twitter:@MotivanESV