Eroon hajuista tai homeesta

MökkiTalo

Ozoneair hyökkää suoraan pahanhajuisen ilman ja homeen aiheuttajaan ja tuo tuloksia jo 24 tunnin kuluessa. – Vaikka tämä kuulostaa lähes taikuudelta, se ei kuitenkaan ole sitä, sanoo Johan Lundberg, yrityksen perustaja.

Reilu viisi vuotta sitten esiteltiin Ozoneair markkinoille ja siitä lähtien tuhannet kuluttajat ovat huomanneet kuinka helppoa ja edullista on eliminoida hajut ja niiden lähteet.

– Kun tuote esiteltiin, myimme kaikki loppuun hetkessä, mikä kertoo tuotteen suuresta tarpeesta, sanoo yrityksen perustaja Johan Lundberg.

Tuloksia muutamassa tunnissa

Ozoneair käyttää puhdistukseen luonnollista otsonikaasua. Se poistaa pahat hajut, homeen ja bakteerit, ei ainoastaan ilmasta, vaan myös paikoista mihin muut puhdistimet eivät yllä, kuten lattian alta, seinien sisältä ja kankaista. Laite laskee itse optimaalisen puhdistusajan ja on erittäin helppo käyttää.

Ainoa asia, mitä käyttäjän tarvitsee itse tehdä, on kytkeä Ozoneairin pistoke seinään ja ilmoittaa laitteelle puhdistettavan tilan koko.

Muutama käsittelykerta riittää

Yleensä pari käsittelykertaa riittää poistamaan pahanhajuisen ilman lopullisesti ja useimmat huomaavat muutoksen jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Johan Lundberg kertoo, että käsittelyn jälkeen ilma on raikas ja tuoksuu puhtaalle.

– Vaikka tämä kuulostaa lähes taikuudelta, sitä se ei kuitenkaan ole. Otsooni tekee saman puhdistusprosessin myös luonnossa ja siksi Ozoneair on täysin ympäristöystävällinen. Se on kuin luonnonvoima, joka hyökkää homeen ja pahanhajuisen ilman kimppuun. Sinun tarvitsee vain kytkeä Ozoneair pistokkeeseen – niin helppoa se on!

Paikkoja, joissa voit käyttää Ozoneairia:

  • Kellareissa, joissa on usein huono ilmanvaihto ja suuri riski kosteuden ja homeen muodostumiselle.

  • Ryömintätilassa, josta on usein vaikea poistaa hajuja, jotka ovat pinttyneet talon seiniin ja rakenteisiin.

  • Kotona erilaiset hajut tarttuvat huonekaluihin ja tekstiileihin. Koti on paikka jossa rentoudutaan ja levätään, joten siellä sinun ei tarvitse sietää tunkkaista hajua, joka ei koskaan häviä.

  • Ullakolla, jotka ovat yleensä suljettuja tiloja, mistä aiheutuu kosteutta ja huonoa ilmanvaihtoa. Hajut sijaitsevat usein talon rakenteissa eikä tavallinen suursiivous niitä poista.

  • Mökeillä ja vapaa-ajan asunnoilla, jotka seisovat pitkiä ajanjaksoja tyhjillään ja haisevat keväisin ummehtuneelta ja kostealta.

25 000 tyytyväistä asiakasta ei voi olla väärässä!

”Kosteusvaurio kellarissa sai kaiken haisemaan ummehtuneelta. Vaikka sain kosteuden pois, ei haju hävinnyt. Sitten eräs ystäväni vinkkasi minulle Ozonairista ja nyt kellarissa tuoksuu taas raikkaalle. Minun tarvitsi vain painaa nappia ja antaa puhdistuksen hoitua itsekseen.” Matti Nieminen

”Kaikki kalusteet ja tekstiilit haisevat pahalle, kun kesämökki on seissyt kylmillään talven yli. Me käytämme Ozoneairia joka vuosi poistaaksemme ummehtuneen hajun sisustuksesta. Se toimii erinomaisesti ja on sekä yksinkertainen käyttää että rahan arvoinen.” Helena, Siuntio

”Meillä on vanhempi talo, jossa kylläste on alkanut levittää hajua. Ei ole mukavaa hengittää terveydelle haitallisia kloranisoleja, jotka vielä haisevat pahalle. Testasin ilmanpuhdistukseen Ozoneairia jokin aika sitten ja nyt kaikki hajut ovat kadonneet. Nyt on kulunut muutama kuukausi eivätkä hajut ole palanneet.” Kari Virtanen

 

Ozoneair Go

Pienet tilat, autot, veneet, asuntoautot.

Kapasiteetti: 5–30 m2

Käsittelyaika*: 4 tuntia

Käyttöikä: 4 000 tuntia

Täytettävä: Ei

Paino: 3,6 kg

Hinta 390 €

Ozoneair Plus

Keskikokoiset tilat, pienet talot ja mökit.

Kapasiteetti: 10–60 m2

Käsittelyaika*: 2 tuntia

Käyttöikä: 4 000 tuntia

Täytettävä: Kyllä

Paino: 5,7 kg

Hinta 590 €

Ozoneair Pro

Suuret tilat, koko talo.

Kapasiteetti: 15–120 m2

Käsittelyaika*: 2 tuntia

Käyttöikä: 4 000 tuntia

Täytettävä: Kyllä

Paino: 7,6 kg

Hinta 790 €

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

home kosteus kosteusvaurio otsonaattori otsonoida otsonointi Ozoneair

Julkaisuun liitetty yritys

https://ozoneair.fi

Poista pahat hajut kaikista tiloista

Etkö voi varastoida mitään ullakollesi homeen hajun vuoksi? Leviääkö haju ryömintätilasta koko taloon niin, että kaikki tekstiilit haisevat ummehtuneelle? Ostitko käytetyn auton, joka haisee tupakalle lukuisista puhdistuksista huolimatta? Jos haluat päästä eroon pahoista hajuista autosta, ryömintätilasta, kesämökiltä, tai asuntoautosta, Ozoneair on oiva ratkaisu.

Lue lisää: Ozoneair