MAINOS

Esittelyssä bloggaaja Hirsiä Aurinkokalliolla -blogin takaa

Talo

Suomela.fi esittelee bloggaajansa. Hirsiä Aurinkokalliolla -blogin takana on Anne, kolmekymppinen filosofian maisteri. Tutustu Anneen ja hänen rakennusblogiinsa!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Kuka olet?

Olen Anne, reilu kolmekymppinen filosofian maisteri. Teen yrittäjänä sisällöntuottajan, valokuvaajan ja toimittajan töitä. Perheeseemme kuuluu kaksi lasta sekä kissa ja koira.

Mistä aiheista bloggaat?

Blogini käsittelee hirsiomakotitalomme suunnittelua ja rakentamista. Kirjoitan paljon teknisistä aiheista ja työmaakuvienkin on tarkoitus miellyttää silmää. Sisustusta ja pihan laittoa tulee rinnalle aiheiksi projektin edetessä.

Milloin aloitit bloggaamisen?

Aloitin bloggaamisen keväällä 2017, kun päätimme ryhtyä rakentamaan. Suunnittelimme pari vuotta urakkaan ryhtymistä enemmän ja vähemmän tosissamme, ja ajatus blogista oli jo tuolloin hautumassa mielessä. Kirjoitan myös toista matkailuaiheista blogia.

Miksi bloggaat?

Blogissani pääsee seuraamaan vaiheita pohjapiirustuksen hiomisesta ja rakennuslupien hausta alkaen. Kirjoitan, jotta muutkin rakentamisesta unelmoivat saisivat vinkkejä työmaalle ja valintojen viidakkoon, jota rautakauppoja kierrellessä riittää.

Kenelle blogisi on suunnattu?

Lukijoikseni ovat tervetulleita kaikki rakentamisesta kiinnostuneet, jotka haluavat lukea talotekniikasta ja siitä, kuinka eri työvaiheet konkreettisesti toteutetaan. Tiedän lukijoissani olevan myös oman talonsa jo valmiiksi nikkaroineita – tosin onko omakotitalo koskaan ihan valmis?

Mitä odotat tältä vuodelta?

Teemme raksalla paljon itse ja seuraavina kuukausina vietetään tiiviisti aikaa tontilla. Odotankin tältä vuodelta aurinkoisia syyspäiviä, mukavia yhteistyöjuttuja ja uuden oppimista rakentamisesta ja omakotitaloasumisesta. Tervetuloa seuraamaan taloprojektiamme!

Annen Hirsiä Aurinkokalliolla -blogin löydät täältä >

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

bloggaaja blogikirjoittaja blogit hirsitalo omakotitalo piha rakennusblogi rakentaminen


Lisää samasta aiheesta