MAINOS

Esittelyssä bloggaaja Innostu Chilistä -blogin takaa

Sisustus

Suomela.fi esittelee bloggaajansa. Innostu Chilistä -blogin takaa löytyy Christa, sisustussuunnittelija ja asuntostailaaja. Tutustu Christaan ja hänen sisustusblogiinsa!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

ChristaKuka olet?

Olen Christa, sisustussuunnittelija & asuntostailaaja, kahden pojan äiti ja yhden miehen vaimo. Vuoden verran myös pienen toy-villakoiran onnellinen omistaja. Intohimona on käsillä tekeminen, tuunaminen, uuden ideoiminen. Sisustaminen vei mennessään niin, että päädyin vaihtamaan alaa ja olen onnellinen, että nyt saan tehdä täysipäiväisesti sitä, mistä olen aina haaveillut.

Mistä aiheista bloggaat?

Blogissani kerrotaan pääasiassa oman kodin sisustamisesta ja sisustusprojekteista ja annetaan vinkkejä, miten voi toteuttaa laadukkaita ja ehkä vähän erilaisiakin juttuja pienellä budjetilla ja mielikuvituksella. Jatkossa tarkoitukseni on blogata vähän muustakin, mutta pääpaino pysyy kuitenkin DIY-jutuissa.

Milloin aloitit bloggaamisen?

Alle vuosi sitten. Samoihin aikoihin tein päätöksen alanvaihdosta. Bloggaaminen tavallaan tuki ajatusta ja vauhditti pitkään muhinutta päätöstä hypätä uuteen ja tuntemattomaan. Kerranhan täällä vain eletään! Kertaakaan en ole päätöstäni katunut.

Miksi bloggaat?

Aloin seurata muutamaa sisustusblogia ja niiden innoittamana ajattelin myös itse kokeilla blogin pitämistä. Blogin pitäminen on kevyt harrastus, jota en itse ota vakavasti ja toivon, että kukaan lukijakaan ei ota. Blogissa haluan jakaa ideoita ja inspiraatiota muille. Blogi toimii tavallaan myös päiväkirjana, sieltä on helppo seurata, mitä kaikkea onkaan tullut tehtyä. Kirjoitan blogiini asioista, joista itse nautin ja jotka tuovat minulle iloa ja hyvää mieltä.

Kenelle blogisi on suunnattu?

Kaikille sisustuksesta ja tee se itse -projekteista kiinnostuneille. Toivoisin, että lukijat saisivat blogistani vinkkejä ideoidensa toteuttamiseen.

Mitä odotat tältä vuodelta?

Uusia, mielenkiintoisia projekteja, joita lähden toteuttamaan sata lasissa. Toivon myös saavani uusia tuttavuuksia niin työn kuin bloggamisenkin merkeissä. Kesää ja aurinkoa odotan – tuntuu, että joka vuosi odotus alkaa aina vaan aikaisemmin.

Christan Innostu Chilistä -blogin löydät täältä >

stailausta vanerista-sängynpääty

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

bloggaaja blogi blogikirjoittaja blogit sisustaa sisustaminen sisustus sisustusblogi


Lisää samasta aiheesta