MAINOS

Esittelyssä bloggaaja Interior by Jutta K.N. -blogin takaa

Sisustus

Suomela.fi esittelee bloggaajansa. Interior by Jutta K.N. -blogin takana on Jutta, vajaa kolmekymppinen artesaani ja sisustusalan ammattilainen. Tutustu Juttaan ja hänen sisustusblogiinsa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kuka olet?

Olen Jutta, 27-vuotias sisustushullu Pirkanmaalta. Koulutukseltani Sisustustekstiilialan artesaani höystettynä Sisustusalan ammattitutkinnolla ja Sisustussuunnittelijan täydennyskoulutuksella. Asustelen mieheni ja kaksi vuotiaan poikamme kanssa vasta valmistuneessa kodissamme, jossa on riittänyt projektia viimeiselle parille vuodelle. 

Mistä aiheista bloggaat?

Blogini on omistettu sisustamiselle ja kaikelle sisustajaa inspiroivalle. Pääpaino blogissa on omassa vasta valmistuneessa kodissa, jota nyt viimeistellään sisustuksen parissa pala palalta. Ensi kesänä hypätään sitten pihan laittoon ja sillon varmasti postausaiheita löytyy myös ulkosalta. Oman kodin lisäksi vieraillaan myös suunnittelemissani kohteissa sekä inspiroidutaan sisustuksen uusista tuulista.

Milloin aloitit bloggaamisen?

Aloitin bloggaamisen noin reilu vuosi sitten, eli olen bloggaajana suhteellisen tuore. Huomaan vielä hiukan etsiskeleväni sitä omaa tyyliä kirjoittaa, mutta pikkuhiljaa alan löytämään sen juttuni ja pääsemään vauhtiin.

Miksi bloggaat?

Sisustus on aina ollut intohimoni, mutta päätyökseni teen täysin muuta. Blogi on minulle paikka, jossa pääsen purkamaan ja toteuttamaan itseäni sisustuksen parissa.  Jollakin tapaa blogi on minulle myös polku, jonka päämäärää en tiedä. Toivon sen polun johdattavan minua syvemmälle sisustuksen maailmaan. 

Kenelle blogisi on suunnattu?

Blogini on suunnattu kaikille kodin sisustuksesta kiinnostuneille. Toivon, että pystyisin inspiroimaan ihmisiä omien sisustuksiensa parissa. 

Mitä odotat ensi vuodelta?

Blogi on nyt jo tuonut minulle uusia upeita juttuja, joista olen kiitollinen. Innolla odotan jo ensi vuotta ja sitä, mitä matkan varrella vielä tulee vastaan. Tulevaisuudessa haluaisin tehdä töitä sisustuksen parissa, mutta en vielä tiedä mikä sen minun juttuni on. Uskon ja toivon, että tämä blogi vie minua hiljalleen sitä tuntematonta kohti.

Toivotan kaikki, vanhat sekä uudet lukijat tervetulleeksi mukaan!

Jutan Interior by Jutta K.N. -blogin löydät täältä >

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

bloggaaja blogi blogikirjoittaja sisustaa sisustus sisustusblogi


Lisää samasta aiheesta