MAINOS

Esittelyssä bloggaaja Ruokamielellä-blogin takaa

Keittiö

Suomela.fi esittelee bloggaajansa. Ruokamielellä-blogin takana on elintarviketieteiden maisteri ja tuore yrittäjä Mari. Tutustu Mariin ja hänen ruokablogiinsa!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Kuka olet?

Olen Mari, elintarviketieteiden maisteri, äiti, vaimo ja yrittäjä Helsingistä. Olen työskennellyt elintarvikealalla erilaisissa tehtävissä elintarvikkeiden laatu- ja valvontatehtävistä aina ostoihin, tuotekehitykseen ja markkinointiin. Olen juuri perustanut oman yrityksen, joka tarjoaa elintarvikealan konsultointia, sisällöntuotantoa ja valokuvauspalveluja elintarvikealan yrityksille. Kirjoitan myös Ruokamielellä-ruokablogia.

Mistä aiheista bloggaat?

Blogini on ruokablogi, jossa kokkaan helppoja ja herkullisia ruokia arkeen kasvispainotteisesti. Reseptini ovat yksinkertaisia ja helppoja toteuttaa. Kirjoitan myös toisinaan asiapitoisia juttuja ja faktoja ruuasta. Näillä haluan jakaa oikeaa tietoa ruuasta aikana, jolloin internet pursuaa kaikenlaista ruokainfoa, jolla ei aina ole todellista perää tai faktapohjaa.   

Milloin aloitit bloggaamisen?

Perustin blogini keväällä 2016. Olin jo pitkään miettinyt blogin perustamista, ja valokuvausinnostuksen myötä päätin pistää sen vihdoin pystyyn. Tykkään kokeilla ja kehitellä reseptejä ja ajattelin, että olisi kiva jakaa parhaimpia paloja myös muille

Puolukka-uuniomenat ja suolakinuskia.

Miksi bloggaat?

Tavoitteenani on jakaa uusia ideoita ja inspiroida lukijoita kokeilemaan uusia juttuja kotikeittiössä.

Haluan myös hyödyntää taustaani ruuan parissa kirjoittamalla myös ruokafaktoja blogiini.

Kenelle blogisi on suunnattu?

Blogini on suunnattu kaikille hyvästä ruuasta kiinnostuneille.

Mitä odotat tältä vuodelta?

Odotan terveyttä, leppoisaa yhdessäoloa perheen ja ystävien kanssa sekä menestystä tuoreelle yritykselleni. Odotan myös kivoja hetkiä ruuan parissa ja uusia mahdollisuuksia sekä kehittymistä valokuvauksen saralla. 

Marin Ruokamielellä-blogin löydät täältä >

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

bloggaaja blogi blogikirjoittaja blogit resepti reseptit ruoka ruokablogi


Lisää samasta aiheesta