MAINOS

Estä vesivahinko myös silloin kun et ole kotona

Kylpyhuone

Yhdellä kodin ohjauslaitteella voit säästää sähköä sekä estää vesivuodot ja -vahingot ympäri vuorokauden - myös poissa ollessasi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

JTV system 2.0 on kotimainen kodin ohjauslaite, jossa on monta hyödyllistä toimintoa. Vältä vesivahinko ja valitse sopiva kokoonpano oman tarpeesi mukaan.

Vesivuotovahdin toiminta perustuu erikoisvalokennolla vesimittarissa tapahtuvaan liikkeen tunnistamiseen. Laite siis seuraa vedenkulutusta ympäri vuorokauden, ohjaa vuodon sattuessa tulovesiputkessa olevan magneettiventtiilin kiinni ja antaa hälytyksen.

  • Laite tunnistaa pienetkin vuodot.
  • Ohjausyksiköstä on valittavissa K-kotona ja P-poissa asennot.
  • Yhtäjaksoisen vedenkulutuksen tarkkailujakson pituus on valittavissa 0-59 minuutin väliltä.
  • Vuotovahti on Finanssialan Keskusliiton hyväksymä ja hyödyllisyysmalli suojattu.
JTV system 2.0 vuotovahti valokenno magneettiventtiili

Vesi vuotovahdin toiminta perustuu erikoisvalokennolla vesimittarissa tapahtuvaan liikkeen tunnistamiseen. Laite siis seuraa vedenkulutusta ympäri vuorokauden ja ohjaa vuodon sattuessa tulovesiputkessa olevan magneettiventtiilin kiinni ja antaa hälytyksen.

Auton / autojen lämmitystä (kaksi erillistä autonlämmitystä) ohjataan ulkolämpötilan ja tarvittaessa asettamasi lisäajan mukaan, jolloin laiteeseen asetetaan vain lähtöaika.

  • Ulkolämpötilan mukaan portaittain ohjautuva auton lämmitysaika 0 -2,0 tuntia.
  • Ohjausyksiköistä on valittavissa A-automaatti ja K-käsi, sekä tarvittaessa lisäaika 0-59 minuuttia.

JTV system 2.0 mahdollistaa lämminvesivaraajan lämmityksen vain kerran vuorokaudessa, juuri siihen aikaan kun lämmittäminen on järkevintä ja taloudellisinta.

Lämminvesivaraajan lämmityksen säädössä keskusyksikköön asetetaan lämmitysaika ja aika johon mennessä lämmityksen halutaan tapahtuvan. Näin vettä voidaan lämmittää vain kerran vuorokaudessa ja siihen aikaan kun se sinulle käy parhaiten ja on taloudellisin.

Jos veden kulutusta on paljon, laite on mahdollista laittaa myös pakko-ohjaukselle.

Lämpötilanpudotus pudottaa huonelämpötilaa noin 5 astetta lämmitystavasta riippuen. Lämpötilanpudotuken ohjaus tapahtuu samalla napinpainalluksella, jolla ohjaat vesivuotovahdin P-poissa asentoon.

  • Tarvittaessa pudotuksen voi kytkeä pois toiminnasta vaikka vuotovahti olisikin P-asennossa.
  • Potentiaalivapaakosketin mahdollistaa myös esimerkiksi ilmavesi-, poistoilma- ja maalämpöpumppujen lämpötilanpudotuksen ohjaamisen.

 

Lisätietoja JTV system 2.0 kodinohjauslaitteesta >

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kodinohjauslaite taloautomaatio vesivahinko vesivuoto