Siirry pääsisältöön

Pääkirjoitus 2.09: Kunnosta ja korjaa!

Sisustus
Siirry nyt suunnitelmista toteutukseen. Tekijöitä on hyvin saatavilla ja kotitalousvähennys hellii kukkaroa suoran verohyödyn kautta.

Kuva Futureimagebank.

Ei varmaan kulu päivääkään, etten hahmottelisi mielessäni talomme jonkun kohdan remontointia.

Se ei itse asiassa ole kovin viisasta, sillä haahuilen helposti monen samanaikaisen projektinalun viidakossa saamatta mitään aikaiseksi sen sijaan, että keskittyisin yhden suunnitelman loppuunviemiseen. Kehotus ryhtyä tuumasta toimeen on siis omiaan myös allekirjoittaneelle!

Aika on nyt erityisen otollinen, sillä tekijöitä on saatavilla ja vuoden alusta korotettu kotitalousvähennys tuntuu suoraan remontinteettäjän kukkarossa. Sitä paitsi kevät tekee tuloaan ja kohta pääsee taas laittamaan puutarhaa – ainakin sisäremontit olisi hyvä saada alta pois ennen sitä! Kattoremontti sujuu mukavasti kevätauringon lämmössä. Kannattaa siis lukea katemateriaaliesittelymme.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Sähkötyökalut helpottavat töitä, mutta rautakaupassa niitä on hyllymetreittäin. Mistä tiedät, mikä sopii juuri sinulle ja mistä kannattaa maksaa? Käyttötarpeen lisäksi osaamisella on suuri merkitys: harrastelijan ei kannata hankkia ammattilaisen kamoja. Lue juttumme, niin valinta on helpompaa.

Homevaurio kuulostaa pelottavalta, ja sitä se pahimmillaan onkin. Hengitysliitto Heli ry:n korjausneuvonnan päällikön, tekniikan tohtori Juhani Pirisen mukaan hometalon korjaaminen on rakentamisen vaikein laji. Yksin ei pidä yrittää, vaan etsiä homevaurioihin erikoistunut asiantuntija avuksi. Lue lisää täältä.


JOHANNA LEHTO Päätoimittaja, remontteja suunnitteilla

Remonttiekstramme on täynnä erilaisia isoja ja pieniä remontteja. Toivottavasti löydät sivuiltamme kaipaamaasi tietoa ja inspiraatiota. Älä stressaa, suunnittelukin on mukavaa! Iloa kotiin tuovat jo uudet tekstiilit tai sisustustarrat, jos enempään ei nyt löydy jaksamista tai halua.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Aurinkoista kevättä!