Fiskars QuikFit™ apuna ulkosiivouksessa

Piha

- MAINOS - Valitse terassin ja laatoituksen siivoukseen kevyempi Fiskars QuikFit™ harja tai erikoistyökalu, kuten pitkävartinen kiveysten puhdistusrauta. Lihasvoimaa ei kannata tuhlata painavan työkalun kannatteluun.

Tämän artikkelin on tuottanut Suomelan yhteistyökumppani, joka vastaa artikkelin sisällöstä ja artikkeliin liittyviin kysymyksiin.

vinjetti-lgo-ja-linkki-Fiskars

Tehokas harja kiveysten puhdistukseen

135522-QuikFit-Paving-Brush

 • Sammaleet ja lika pois kivetyksiltä – Fiskars QuikFit
 • Kiveysten puhdistusharjan teräsharjakset soveltuvat hyvin laattojen ja kiveysten välien harjaamiseen.
 • Harjan edessä on terä, joka irroittaa sitkeämmänkin sammaleen.

Näin kiveysten puhdistusharja toimii

 • Sammalen ja rikkaruohojen poistamiseen laattojen ja kiveysten välistä
 • Teräsharjakset laattojen ja kiveysten harjaamiseen
 • Edessä terä sitkeän lian ja sammalen poistamiseen
 • Käytetään Fiskars QuikFit™ varsien kanssa

136521-QuikFit-Patio-Knife

Fiskars QuikFit™ -sarjan räystäskourun puhdistaja

Räystäskourun puhdistaja2

Red dot -muotoilupalkinnolla palkitun Fiskars QuikFit™ -sarjan menestyksen innoittamana Fiskars on tuonut markkinoille erilaisia pihaharjoja ja nyt sarjaa täydennetään vielä räystäskourun puhdistajalla. Fiskars QuikFitin nopeasti ja varmasti kiinnittyvien työskentelypäiden avulla puutarhurit pääsevät helposti käsiksi syksyn puutarha-askareisiin.

 • Fiskars QuikFitTM räystäskourun puhdistaja liitetään QuikFit teleskooppivarteen.
 • Puhdistajan toisessa päässä oleva raaputin poistaa sitkeän lian räystäskourun reunoilta ja pohjasta.
 • Pulloharjamainen harjasosa harjaa räystäskourun puhtaaksi ja poistaa pienetkin roskat.
 • Optimaalinen työskentelykulma voidaan säätää molempiin päihin erikseen.

Uudet Fiskars QuikFit™ harjat puhdistavat tehokkaasti pihan ja puutarhan

Piha- ja puutarhatöihin täydellisesti sopiva työkalusarja – pihaharja, patioharja ja luuta: Fiskars QuikFitin™ nopeasti ja varmasti kiinnittyvien työskentelypäiden avulla pihanomistajat pääsevät helposti käsiksi erilaisiin pihan ja puutarhan töihin, kuten kevätraivaukseen, syyssiivoukseen ja talven puhtaanapitotöihin.

Tukevaharjaksinen pihaharja

135532-QuikFit-Yard-Broom

Tukevaharjaksinen pihaharja sopii mainiosti kiveysten ja rappujen puhdistukseen sekä lumen harjaukseen. Harja soveltuu niin kuiville kuin märillekin pinnoille ja poistaa helposti asfaltilta ja kiveyksiltä lehdet, mullan, pienet kivet ja sammaleen.

Puupinnoille sopiva patioharja

Kesällä ja syksyllä tarvetta on myös puupinnoille sopivalle patioharjalle, jonka harjakset ovat pehmeämmät ja lyhyemmät. Tiheä harjasosa poistaa tehokkaasti hiekan ja pölyn herkiltä puupinnoilta. Harjan reunat kääntyvät sisäänpäin, mikä helpottaa roskien keräämistä kasaksi. Tämänkin harjan viisto kiinnitys takaa ergonomisen työskentelyasennon ja vaivattoman edestakaisen harjausliikkeen leveällä harjalla.

Luudan moderni tulkinta

Perinteisen luudan modernina tulkintana tämä uusi QuikFit™-työskentelypää vahvoine ja pitkine harjaksineen sopii lehtien, hiekan, lätäköiden ja lumen lakaisuun epätasaisiltakin pinnoilta. Luudalla polut, askelmat ja portaikot, lakaisee nopeasti puhtaaksi ja roskat on helppo luututa kasaksi keräämistä varten. Tämän harjan suora liitos Fiskars QuikFit™ -varteen mahdollistaa sivuttaisen lakaisuliikkeen puolelta toiselle harjan käyttötarkoituksen mukaisesti.

Fiskars tänään

Vuonna 2014 Fiskars täyttää kunnioitettavat 365 vuotta. Tänään Fiskars-konserni on kansainvälinen yhtiö, jonka toiminta rakentuu kuluttajalähtöisesti, vahvojen erikoisbrändien avulla kasvaen. Fiskars tarjoaa kuluttajatuotteita kotiin, puutarhaan ja ulkoiluun. Konsernin kansainväliset pääbrändit ovat Fiskars, Iittala, Gerber ja Buster. Osakkuusyhtiö Wärtsilä Oyj Abp on myös merkittävä osa konsernia.

www.fiskars.fi

 


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.