MAINOS

Ftalaatiton vinyylilattia lukkopontilla

Talo

Helppohoitoinen ja kestävä vinyylilattia on yleinen eteisessä ja keittiössä. Uudet kuviot houkuttelevat käyttämään vinyylilattiaa muissakin tiloissa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lukkopontilliseen vinyylilattiamallistoon saadaan nyt puu- ja kivikuosien lisäksi marokkolaisten kaakelien inspiroimia malleja, kun Tarkett tuo kesäksi kauppoihin kymmenen uutta trendikästä kuosia. Mallisto on täysin ftalaatiton*.

Starfloor Click –malliston kuviot tuovat mukanaan aivan uudenlaisia sisustusmahdollisuuksia. Lukkopontilliseen vinyylilattiamallistoon saadaan nyt puu- ja kivikuosien lisäksi marokkolaisten kaakelien inspiroimia malleja.

Ftalaatiton, erittäin vähäpäästöinen ja asennetaan ilman liimaa

Vinyylilattia Starfloor Click

Vinyylilattia Starfloor Click 50 Soft Oak Light Beige.

Näin edistetään hyvää sisäilman laatua, mikä on tärkeätä niin allergikoille kuin kaikille muillekin, lapsista aikuisiin. Starfloor Click onkin Ruotsin Astma- ja Allergialiiton suosittelema lattia.

Retro-malliston pehmeys, hiljaisuus ja käytännöllisyys sopivat hyvin myös mökille tai myös olohuoneeseen, jossa liikutaan hiekkaisilla kesäjaloilla ja helposti puhdistettavaa pintaa osataan arvostaa.

Lukkopontillinen vinyylilattia on helppo asentaa itse

Käteville remontoijille lukkopontillinen vinyylilattia on yksinkertainen ja helppo asentaa itse. Lankut tai laatat vain taitetaan yhteen puhtaalle, tasaiselle ja kuivalle alustalle.

Mitä ovat Ftalaatit*

Ftalaatteja käytettiin jo 1950-luvulla muovien pehmentämiseen ja käytetään edelleen monessa tuotteessa kuten pakkauksissa, tekstiileissä, leluissa ja rakennusmateriaaleissa. Ftalaattien terveysvaikutukset aiheuttavat keskustelua, ja eräät flataateista ovat kiellettyjä.

Mitä ovat VOC-päästöt?

VOC-päästöt (helposti haihtuvat orgaaniset aineet) vaikuttavat asuinympäristöömme. Sisäilmaan haihtuu orgaanisia aineita huonekalusta, ruuasta, tekstiileistä ja sisustusmateriaaleista.

lukkopontillinen vinyylilattia

Käteville remontoijille lukkopontillinen vinyylilattia on yksinkertainen ja helppo asentaa itse.

Tarkett Starfloor Click -mallisto saapuu kauppoihin toukokuun aikana. Hinta noin 35 €/m2.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

flataatti lattiamateriaalit Tarkett vinyylilattia VOC-päästöt