Siirry pääsisältöön

Grillejä jokaiseen makuun

Piha
Grillejä jokaiseen makuun
Grillivalmistajien valikoimista löytyy varmasti sopiva grilli jokaiselle pihalle.
Huom! Hinnat ja tuotetiedot vuoden 2007 tasolla.
Landmann-grilli
Mäntyvaunuun sijoitettu kaasukäyttöinen valurautaparilagrilli soveltuu 6–8 hengen seurueelle. Grillausritilä, paistolevy ja lämmönjakolevy, kolme valurautapoltinta, integroitu sytytysjärjestelmä, erillinen rasvapelti, lämpöhylly, emaloitu savulasinen, kahvallinen kansi. Puuosat pysyvät siisteinä, kun ne käsittelee silloin tällöin puutarhakalusteiden puunsuojaöljyllä. Suositushinta 399 euroa. Valmistaja Landmann.
Kartano Lux -puutarhagrilli, Dingmans
Puulla, hiilellä tai briketeillä lämmi- tettävä, islantilaisesta metalli- raudoitetulla sementillä vahvistetusta tulivuorikivestä valmistettu, säitä sietävä Kartano Lux -puutarhagrilli kestää 1 200 asteen lämpötilan ja toimii samalla myös lämpöä tuottavana takkana. Grillimekanismi ja ritilät ruostumatonta terästä, päällystaso graniittia. Helppo ja nopea asennus osista. Tehdastakuu 2 vuotta. Hinta rahteineen 1 380 euroa, apupöytä 630 euroa. Valmistaja tanskalainen Nexö, maahantuonti Dingmans.
Beefeater Discovery, Kaasuvalo
Kolmella, neljällä tai viidellä polttimolla varustetuissa Beefeater Discovery -kaasugrilleissä on 2- tai 3-osaiset, glaseeratut valurautaiset paistopinnat. Läpiemaloinnin vuoksi grillaus onnistuu vähemmällä rasvalla. Sekä avo- että umpiparilat, polttimoiden päällä irrotettava rasvalta suojaava lämmöntasauslevy, ulosvedettävä rasvapelti. Irrotettava lämpöritilä pitää ruuan lämpimänä. Syttyy automaattisesti säätönuppiin sisäänrakennetun piezon avulla. Pienten ruokamäärien grillaaminen vain yhdellä polttimolla mahdollista. Grillisarjaa saatavana joko Kempass-kovapuu- tai rosterivaunussa, joissa sivukeitin. Hinnat mallista riippuen 400–1 000 euroa. Valmistaja australialainen Beefeater, maahantuonti ja myynti Kaasuvalo.
Landmark Professional -kaasugrilli, Suomen  Polkupyörätukku
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Landmark Professional -kaasugrilli on helppo koota. Viisi poltinta, lämmönsyöttö 22,7 kW, piezo -sytytysjärjestelmä. RST-kansi, jossa lämpömittari. Erilliset grillaus-, lämmitys- ja warm up -alueet. Sytytyspainike ja säänkestävät, lukittavat pyörät. Leveys 175 cm, korkeus 120 cm, syvyys 60 cm. Grillitaso 80 x 48 cm. Hinta 495 euroa. Valmistaja Landmark, maahantuonti ja nettikauppamyynti Suomen Polkupyörätukku.
Kotakeittiö BBQ, Rakennustempo
Puilla ja hiilillä toimiva Kotakeittiö® BBQ voidaan asentaa ulos tai erilaisiin grillikatoksien ja -kotien sekä huvimajojen kaltaisiin sisätiloihin. Tulisija kotimaista terästä, savukupu ja piippu sinkittyä, polttomaalilla pintakäsiteltyä terästä, mikä lisää grillin käyttöikää ja kulutuksen kestävyyttä. Kääntötasojen nostomekanismi toimii portaattomasti kampea pyörittämällä. Perusvarustuksena koko tulisijan peittävä RST-ritilä, loimulohilaudat ja valurautaparila. Lisävarusteina muun muassa mäntyiset, alas taittuvat sivupöydät. Väreinä musta ja antiikkikupari. Hinta 1 295 euroa. Valmistaja Rakennustempo, myynti K-raudat ja Rautiat.
Futur Trio 3 -kaasugrilli, FinnFlame
Kolmen polttimen kaasukäyttöinen parilagrilli Futur Trio 3 on valmistettu ruostumattomasta, pulverimaalatusta teräksestä. Grillausala 63 x 43 cm, teho 12,6 kW, elektroninen piezo-sytytys, tuulisuojattu sivukeitin. Polttimien päällä teräksiset, emalipinnoitetut lämmönjakolevyt; laavakiviä ei tarvita. Grillausalasta 2/3 varustettu valurautaritilällä ja 1/3 valurautaisella kaksipuolisella umpiparilalla. Leveys 134 cm, korkeus 116 cm, syvyys 55 cm. Paino noin 70 kg. Grilli ja vaunu esikasattu. Suositushinta 435 euroa. Valmistaja FinnFlame.
Yhteystiedot
Jutussa esiintyvien yritysten yhteystiedot yhdellä klikkauksella: kirjoita sivun yläosan hakukenttään grillit307 ja klikkaa Etsi-painiketta.