MAINOS

Gustavsberg täytti 190 vuotta

Kylpyhuone

Gustavsberg juhlii posliiniteollisuutensa 190-vuotista taivalta – ensimmäiset tuotteet valmistettiin Gustavsbergin tehtaassa vuonna 1825. Lue lisää!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Nykyään yrityksellä on toimintaa myös Suomessa ja muissa Pohjoismaissa sekä Baltiassa.Ajan kuluessa Gustavsberg on muuttunut tuotantoyrityksestä saniteettitilojen posliineihin keskittyväksi täyden palvelun yritykseksi.

– Posliini on aina ollut osa yritystämme, ja nyt olemme laajentaneet tarjontaamme kattamaan kylpyhuoneen koko sisustuksen. Asiakkaamme tunnistavat silti ne asiat, joita olemme aina edustaneet: korkean laadun, pohjoismaisen muotoilun ja kestävyyden, sanoo Villeroy & Boch Gustavsbergin PR- ja viestintäjohtaja Rebecca Duvemyr.

Gustavsberg avasi uuden tehtaan

Ekobacken - gustavsberg

Gustavsbergin uusi varastointiin ja asennukseen keskittyvä tehdas vihittiin.

Tämän vuoden toukokuussa vihittiin käyttöön uusi varastointiin ja asennukseen keskittyvä tehdas Gustavsbergin Ekobackenilla Tukholman ulkopuolella. Tehdas toimii jakelun ja viennin keskuksena ja on lisännyt niiden sujuvuutta Pohjois-Euroopan markkinoilla.

Aikaisemmin vain Ruotsissa toiminut Gustavsberg on tätä nykyä kansainvälisillä markkinoilla toimiva ruotsalainen yritys. Yrityksellä on vahva jalansija etenkin Pohjolan ja Baltian maissa, mutta se vie tuotteita myös monille muille alueille.

– Venäjän ja Ukrainan markkinat ovat suuressa kasvussa. Ja viemme tuotteitamme kaikkialle maailmaan – Eurooppaan, Australiaan ja Kiinaan. Tyylikkäiden ja toimivien kylpyhuoneiden kysyntä on suurta.

Lisätietoja: www.gustavsberg.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

gustavsberg kylpyhuone kylpyhuoneen kalusteet saniteettikalusteet wc