MAINOS

Sisustus- ja huonekalumyymälä Habitat tulee Suomeen

Sisustus

Eurooppalainen sisustus- ja huonekalubrändi Habitat avaa lippulaivamyymälänsä Helsingin ydinkeskustassa syksyllä 2014. Lue lisää!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

50-vuotisjuhlavuottaan viettävä Habitat on tunnettu erityisesti suurelle yleisölle suunnitellusta innovatiivisesta ja modernista designistaan.

”Habitatilla on aina ollut oma, erilainen asemansa sisustusmaailmassa: valmistamme edullisesti laadukkaita tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Uskomme, että maailmamme viehättää suomalaisia funktionaalisia sisustajia. Yksi brändin perustajan Terence Conranin tärkeimmistä inspiraation lähteistä oli skandinaavinen design, joten tavallaan brändi tekee nyt paluuta henkisille sukujuurilleen”, yrityksen toimitusjohtaja Vincent Destailleur kuvailee.

Skandinaavinen design on yksi Habitatin inspiraation lähteistä

Habitat myymälä Tolouse

Helsingin keskustan lippulaivamyymälään tulee kaikkiaan 1400 neliömetriä huonekaluja, sisustustuotteita, astioita ja tekstiilejä. Kuvassa Tolousen myymälä.

Vuonna 1964 perustettu Habitat on viiden vuosikymmenen aikana kasvanut koko Euroopan laajuiseksi, yli 50 myymälän huonekalu- ja sisustusketjuksi. Viimeisen kahden vuoden aikana yritys on avannut Ruotsissa ja Norjassa hyvällä menestyksellä useita myymälöitä. Helsinki on luonnollinen seuraava askel ja keskustan myymälä ensimmäinen askel Suomen-valloituksessa.

Helsingin keskustan lippulaivamyymälään tulee kaikkiaan 1400 neliömetriä huonekaluja, sisustustuotteita, astioita ja tekstiilejä. Ensi vuonna yritys kaavailee avaavansa vielä kolme myymälää lisää.

Myymälän tarkka avajaispäivä julkistetaan myöhemmin Suomen Habitatin Facebook-sivuilla.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

habitat huonekaluliike sisustaminen sisustusliike