Halltex-sisustuspinnat ja 7 veljeksen ovet

Talo
Hillittyä pintaa, vivahteita värikkäillä sisustuselementeillä. Halltex Oy panostaa laatuun ja kestävyyteen tuotevalikoimassa. Tämän kevään uutta ovat trendikkäät harmaan sävyt Taru-seinälevymallistossa. Tutustu myös Halltex Oy:n 7 veljeksen ovimaailmaan!

Kattolevyt – tuote, josta Halltex tunnetaan

Halltex-sisäkattolevy on akustisesti erinomainen ratkaisu remonttiin ja uudisrakentamiseen. Vuosikymmenten ajan on Halltex-kattolevy ollut yksi arvostetuimmista kotimaisista sisäkattojen pintamateriaaleista. Sen suosio perustuu kauniin ulkonäön ohella mm. levyn akustisiin ominaisuuksiin, jotka pääsevät oikeuksiinsa erityisesti kodin tv- ja aulatiloissa.

Kattolevyissä on valittavana kolme eri pintakuviointia: Kartano, Hovi ja Ritilä.

Seinälevyt – pohjustustyöt, tapetointi ja kaunis lopputulos samassa paketissa


Tekstiilipintaiset seinälevyt

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Naava, Pellava, Jäkälä ja Villa 01–Villa 04 –tekstiilipintaisia levyjä käytetään tyypillisesti sisäpintojen remontoinnissa olo- ja makuuhuoneissa, akustiikan parantamiseen kotiteattereissa, tehosteseininä sekä kiinnityspintoina kouluissa ja toimistoissa.

Levyt ovat vaihtoehto tekstiilitapeteille. Värivalikoima käsittää helppoja, neutraaleja värejä peruspinnoiksi (esim. Naava ja Villa 02) ja toisaalta vahvoja värejä tehoste-elementeiksi (esim. Villa 01 ja Villa 04).

Kuitutapettipintaiset seinälevyt

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kuitutapettipintaiset levyt Taru 01 – Taru 10 ovat edullinen ja tehokas ratkaisu vanhojen seinäpintojen uudistamisessa. Kuitutapettipintaiset seinälevyt tarjoavat nopean ja edullisen tavan uudistaa kodin seinäpinnat.

Taru-malliston seinälevyt soveltuvat hyvin asuinhuoneisiin joko yksittäisinä tehostepintoina (esim. Taru 01) tai myös tilan kaikkien pintojen uudistajina (esim. Taru 03).

Taru-malliston uudet harmaat sävyt

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Taru-mallisto sai keväällä 2012 kolme uutta sävyä. Uudistuneessa mallistossa on nyt mukana tämän hetkentrendikkäimmät värisävyt;  näyttävä tummanharmaa (Taru 08), kaunis keskiharmaa (Taru 09) ja hillitty vaaleanharmaa sävy (Taru 10). Harmaa toimii hyvin kodin sisustuksessa. Se korostaa muita kodin värejä ja antaa niille erityistä hohtoa.


Taru 08, Taru 09 ja Taru 10


Vinyylipintaiset seinälevyt

Vinyylipintaiset levyt Taika 01 – Taika 06 tarjoavat ratkaisun vanhojen seinäpintojen uudistamiseen silloin, kun pinnoilta vaaditaan enemmän kulutuksenkestoa. Vinyylipintaiset seinälevyt tarjoavat lujan ja helposti puhdistettavan ratkaisun kodin seinäpinnoille.

Nykyaikaisen Taika-malliston seinälevyt voidaan tarvittaessa puhdistaa yleispuhdistusaineella, joten ne soveltuvat hyvin myös keittiö- ja käytävätiloihin sekä lastenhuoneisiin.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Perinteinen Halltex-kattolevy jälleen saatavilla

Perinnelaatta on kattopintaratkaisu niille, jotka remontoivat rintamiestaloa vanhaa kunnioittaen. Kattolaatta  mahdollistaa vanhan korjaamisen talon henkeä muuttamatta. Laatat toimitetaan käsittelemättömällä kuitulevypinnalla. Perinnelaatat kiinnitetään kattoon ennen maalausta.

 

Sisustuslaatta – Saumoissa sen salaisuus

Halltex-Sisustuslaatta on nykyaikainen sisustuselementti, jolla saadaan tilaan uutta ilmettä nopeasti. Halltex-Sisustuslaatta tarjoaa uusia persoonallisia mahdollisuuksia ja tyylikkäitä ratkaisuja vaativalle sisustajalle. Laatat ovat kohokuvioituja, ympäripontattuja MDF-laattoja. Kokonsa ansiosta niitä on helppo käsitellä ja asentaa. Valikoimassa on neljä kuosia:  Laatta01 – Laatta04.

7 veljeksen ovet – kotimainen yksilöllisten laatuovien valmistaja

Halltexin 7 veljeksen ovet on suomalainen ovimerkki. Ovet valmistetaan Juvalla, Etelä-Savossa kotimaisten puuseppien voimin. Ulko-ovia on saatavana maalattuna, mänty- ja tiikkiviilutettuna. Toimitusaika on läpi vuoden 2-4 viikkoa.

Oven valmistuksen perusta on asiakaslähtöinen suunnittelu ja räätälöinti. Halltex Oy toteuttaa myös vakiomallistosta poikkeavia yksilöllisiä ratkaisuja.

7 veljeksen ovivalikoima

Ulko-ovet >

Parvekeovet >

Autotallinovet >

Levikkeet >


Ovien vakiovärit

Suomalaisiin olosuhteisiin luotu ovimallisto

Tavoitteena on aina ollut laadukas, Suomessa valmistettu ja suomalaisten käyttäjien odotuksia vastaava mallisto.

7 veljesten ulko-ovien tiiviys on nyt tutkittu. Lue lisää >

Halltex Oy

Halltex Oy:n nimi tulee yrityksen vanhasta tuotemerkistä, Halltexista. Se on ollut jo vuosikymmenet rekisteröitynä yrityksen sisustuslevyille ja valikoitui koko yrityksen nimeksi 2000-luvun alkupuolella. Nykyään noin 35 henkilöä työllistävän perheyrityksen liikevaihto on viiden miljoonan euron luokkaa.

Lue lisää www.halltex.fi >