Siirry pääsisältöön

Osallistu kilpailuun!

Voit voittaa Tempur-tyynyn

Haluaisitko infrapunasaunan?

Kylpyhuone
Infrapunasaunat alkavat saada jalansijaa Suomessakin. Yleensä niihin on törmännyt ulkomailla hotelleissa tai kylpylöissä.

Infrapunasaunassa ei ole kiuasta eikä siellä muutenkaan olla veden kanssa tekemisissä. Saunan lämpötila on matala noin 45-60 astetta, mutta siellä hikoillaan tavallista saunaa enemmän. Infrapunasaunan lämmöllä sanotaan olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia. Sen kerrotaan muun muassa poistavan kuona-aineita, polttavan kaloreita, vähentävän selluliittia, lievittävän lihaskipua ja niveltulehduksia. Urheilijat käyttävät infrapunasaunaa nopeuttamaan palautumista urheilusuorituksen jälkeen.

Valmiina pakettina


Harvian Radiant -infrapunasaunan voit asentaa ilman erillistä rakennuslupaa mihin tahansa kuivaan tilaan, vaikkapa makuuhuoneeseen. Harvian Radiant -infrapunasaunoja on kahta kokoa kahdelle ja neljälle hengelle. Hinnat alkaen 1 690 euroa. Lisätietoja Harvia, www.harvia.fi


Voit hankkia infrapunasaunan kätevästi myös netistä! Kone Glansin New Trend infrapunasaunojen materiaalina on käytetty miellyttävän tuoksuista ja vaaleahkoa hemlokkipuuta. Lasiovet ovat lämmönkestäviä, lämmitin hiilikuitua. Jokaisessa mallissa CD-soit


Ennen

Tavallisesta kiuassaunasta infrapunasaunaksi

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Jälkeen

Tavallisesta kiuassaunasta infrapunasaunaksi

Voit myös tehdä jo olemassa olevasta kiuassaunastasi infrapunasaunan laattalämmittimien avulla. Saunapojat Oy on yksi laattojen jälleenmyyjistä. 1 cm paksuisia laattoja tarvitaan yksi sivuseinälle, yksi kunkin saunojan selän taakse ja yksi jalkojen taakse. Lisäksi asennetaan laatoille oma ohjauskeskus ja termostaatti, joilla hoidetaan lämpötilan säätö ja saunomisaika. Laatat kiinnitetään nojailuritilällä saunan seinään. Saunapojat Oy;n toimittamien laattojen perusväri on beige.

Lisätietoja Saunamaa, www.saunamaa.fi ja Saunapojat, www.saunapojat.fi.

MAINOS
MAINOS LOPPUU