MAINOS

Hana on keittiön helmi

Keittiö

Valitse keittiöösi hana, joka täydentää allasta ja muuta kalustusta saumattomasti. Tyylin ja laadun lisäksi tärkeää on käytännöllisyys.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Näyttävä hana on keittiön helmi, joka sulautuu oikein valittuna linjakkaasti osaksi keittiön kalustekokonaisuutta. Valitse monista vaihtoehdoista minimalistinen, harmoninen, moderni tai vaikka perinteinen malli.  

Ulkonäön lisäksi allaskeskuksen käytännöllisyys on hyvin olennaista onhan se keittiön käytetyin työpiste. Hanan ja pesualtaan keskinäinen toimivuus tarkoittaa parhaimmillaan sitä, että kaikki sujuu ja silmäkin lepää.

Kaikki Lapetekin hanat on tyyppihyväksytty Suomessa, ja ne täyttävät tiukimmat hanoille asetetut laatuvaatimukset. Hanat ovat täysmetallisia eli kestävät käyttöä, ja muutenkin materiaalit sekä valmistustekniikka edustavat alan huippua. 

Kaikissa Lapetekin hanoissa on astianpesukonehana eli apk-venttiili integroitua runkoon, eli erillistä venttiiliä astianpesukonetta varten ei tarvita.

Hanat ovat hiljaisia käytössä (ääniluokka 1), ja niissä on liikeradan rajoitin 120 astetta tai säädettävä kääntösäteen rajoituskulma. Kätevyyttä ja käytettävyyttä lisää irrotettava juoksuputki, jonka sisällä on poresuutin.

↑ Kun astiapesukonehana eli apk-venttiili on integroitua runkoon, erillistä venttiiliä ei tarvita.

Leikittele väreillä

Kaunis hana keittiöaltaan parina näkyvällä paikalla antaa allaspisteelle tyylikkään ilmeen, joten suunnitteluun kannattaa satsata. Perussääntönä voidaan pitää, että jos keittiöallas on värillinen, myös hanaksi valitaan värillinen malli. Värin ei kuitenkaan tarvitse olla sama, sillä värien kontrasteilla kannattaa leikitellä hanavalinnoissa.

 

↑ Värilliseen altaaseen valitaan värillinen hana.

Miltä esimerkiksi musta hana ja valkoinen allas -yhdistelmä näyttäisi sinun keittiössäsi? Entä kullanvärinen hana ja musta allas -yhdistelmä? Kokeile rohkeasti – voit yllättyä jopa ihan vastakkaisten värien harmoniasta ja raikkaudesta.

Lapetekin hanamalliston uutuusvärejä ovat antrasiitti, kulta, kupari, valkoinen, gunmetal ja rst-optik.

Uutuushanamalli on Lapetek Level, jota on kromin värisenä ja mustana eli antrasiitin värisenä. Moderni muotoilu näkyy kaikissa Lapetek Level -mallin yksityiskohdissa, ja kauniin ulkomuodon lisäksi pehmeäliikkeinen korkea käyttövipu on erittäin helppokäyttöinen. Korkea juoksuputki mahdollistaa isojenkin kattiloiden pesemisen hanan alla vaivattomasti.

↑ Kulta on yksi kevään uutuusväreistä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hana keittiön hana keittiönhana Lepetek