MAINOS

Hanki aurinkopaneelit – 10 loistavaa syytä

LämmitysTalo

Yhä useampi valitsee aurinkosähkön ja hankkii aurinkopaneelit kotinsa katolle. Ei ihme, sillä tarjolla on ilmaista, ekologista ja helppoa sähköä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

1. Sähkölaskusi pienenee. Aurinkopaneelien hankkimisen ja asentamisen jälkeen aurinkoenergian tuottaminen on ilmaista. Kun voit käyttää itse tuottamaasi sähköä, sinun ei tarvitse ostaa sitä muualta. Tuottamalla itse aurinkosähköä säästät siis sähkö- ja sähkönsiirtokuluissa.

2. Hiilijalanjälkesi kutistuu. Aurinkoenergian hyödyntäminen ei saastuta ympäristöä tai tuota melua. Se on uusiutuvaa, täysin puhdasta ja ekologista energiaa parhaimmillaan. Aurinkosähköjärjestelmä hyvittää oman hiilijalanjälkensä parissa vuodessa.

3. Talosi arvo kohenee. Freebo suunnittelee tarpeiden, kodin ja katon mukaan aurinkovoimalakokonaisuuden. Jos joskus haluat myydä kotisi, ilmaista ja ekologista aurinkosähköä tuottava aurinkosähkövoimala on ehdoton myyntivaltti. Satsaa aurinkosähköjärjestelmässä laatuun.

4. Aikaasi säästyy. Aurinkopaneeleita ei tarvitse juuri huoltaa, sillä ylläpidoksi riittää paneeleiden putsaaminen roskista – ellei sadevesi vie niitä mennessään. Aurinkosähköjärjestelmässä ei ole kuluvia osia, joten kunnossapitoon ei kulu rahaa.

5. Sinusta tulee sähköntuottaja. Kotisi sähkö tai ainakin iso osa siitä tulee aurinkopaneelien hankkimisen jälkeen omasta aurinkovoimalastasi. Freebon huippulaadukkaat aurinkopaneelit tuottavat aurinkosähköä myös pilvisellä säällä keräten energian talteen pilvien läpi tulevasta valosta ja ympäristöstä kumpuavasta hajasäteilystä.

6. Tuottamasi aurinkosähkö riittää, vaikka mihin. Kahdeksan aurinkopaneelin tuntituotolla katsot 42 tuuman LED-televisiota peräti 30 tuntia ja vuosituotolla ajat Teslaa 8 000 kilometriä.

7. Voit varastoida aurinkosähköä. Et tarvitse fyysisiä akkulaitteita, vaan ainoastaan Verkkoakku-sopimuksen Freebon kanssa. Verkkoakku vähentää merkittävästi ostosähkön tarvetta, koska erityisesti valoisana kesäpäivänä yli oman tarpeen tuotettua sähköä voi hyödyntää pimeämpään aikaan.

8. Riippuvuutesi sähköyhtiöihin pienenee. Kaikkialle ei sähköverkko ulotu. Aurinkosähköä voi kuitenkin hyödyntää esimerkiksi kesämökillä saaristossa tai erämaassa.

9. Taloutesi ei notkahda. Freebon joustavalla energiarahoituksella voit maksaa aurinkovoimalasi pienissä kuukausierissä. Pienin kuukausierä on 90 euroa.

10. Hyödyt kotitalousvähennyksestä. Voit saada verotuksessa takaisin jopa puolet remontin työn osuudesta. Tänä vuonna kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 euroa henkilöä kohden.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

aurinkoenergia aurinkopaneeli aurinkopaneelit aurinkosähkö aurinkosähköjärjestelmä aurinkosähköjärjestelmät energiarahoitus Freebo