MAINOS

Helpot ja huolettomat IISI-ratkaisut harmaiden vesien käsittelyyn

MökkiTalo

Harmaiden vesien, eli kiinteistöstä syntyvien pesuvesien, käsittely on helppoa ja vaivatonta valitsemalla oikein mitoitetun IISI-tuotteen. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Harmaiden vesien, eli kiinteistöstä syntyvien pesuvesien, käsittely on helppoa ja vaivatonta valitsemalla oikein mitoitetun IISI tuotteen. 

Kaikki IISI-tuotteet ovat biopuhdistajia eli puhdistus tapahtuu jatkuvatoimisena biologisena prosessina luonnon omien hajottajamikrobien toimesta. IISI-tuotteet eivät tarvitse suodatuskenttää, ei kemikaalia tai vaihdettavia turpeen tms. materiaalin vaihtoa.  Ne soveltuvat käytettäväksi kesämökeillä kuin myös omakotitalojen harmaiden vesien käsittelyssä.

IISI tuotevalikoimassa on myös markkinoiden matalimmat umpisäiliöt kiinteistöihin, joissa on vesi WC ja yhdessä IISI-harmaavesipuhdistajien kanssa saat hyvin toimivan erillisviemäröinnin myös haastaville tonteille.

Paikalliset IISI-kumppanit toteuttavat koko jätevesiremonttisi ammattitaitoisesti täyden palvelun toimituksena aina suunnittelusta asennukseen.

Kaikille IISI tuotteille on yhteistä

  • erittäin tehokas erottelukyky – erottelee rasvat ja kiintoaineet vedestä
  • tehokas puhdistus – erittäin suuri pinta-ala biologiselle mikrobitoiminnalle
  • jatkuvaan tai jaksottaiseen käyttöön
  • 100 – 500 l/vrk mallit eivät tarvitse sähköä
  • erityiset muoviset hufo-kiekot puhdistamossa tehostavat prosessin – ei tarvitse vaihtoa koskaan
  • hyvä biologisen toiminta
  • tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta polyeteenimuovista – kevyt, helppo, turvallinen ja täysin korroosiovapaa sekä erittäin kestävä rakenne
  • itsestään ankkuroituva rakenne helpottaa asennusta
  • puhdistettu vesi voidaan johtaa suoraan ojaan, kivipesään tai luontoon – ei tarvitse varsinaista suodatuskenttää
  • tuloviemärin – ja poistoviemäriyhteen korkeusero on pieni, joka mahdollistaa asennuksen myös haastavilla tonteilla

Valitse sopiva tuote

IISI H1 SAUNA – soveltuu hyvin kantovesillä varustetun saunan pesuvesien ohjattuun käsittelyyn. Kapasiteetti 100 l/vrk.

IISI H1 PLUS – Se soveltuu hyvin kantovesillä varustetun saunan pesuvesien puhdistukseen ja siihen voi johtaa myös astianpesuvedet keittiöaltaasta. Kapasiteetti 150 l/vrk.

IISI H2 – Se soveltuu hyvin esim. kesäpumpulla saunaan ja mökkiin pumpattujen pesu- ja tiskivesien puhdistamiseen. Kapasiteetti 300 l/vrk

IISI H4 – Se soveltuu hyvin varustetun vapaa-ajanasunnon pesuvesien puhdistukseen. Erinomainen erottelukyky. Kapasiteetti 500 l/vrk.

IISI H6 – harmaavesipuhdistamo puhdistaa 1-6 henkilön kiinteistön pesuvedet ja sen mitoitusvirtaama on mahtavat 750 L pesuvesiä vuorokaudessa. Se sietää hyvin myös hetkellistä ylikuormaa. Soveltuu omakotitaloihin ja hyvin varusteltuihin vapaa-ajan asuntoihin.

IISI H12 – harmaavesipuhdistamo puhdistaa 1-12 henkilön kiinteistön pesuvedet ja sen mitoitusvirtaama on mahtavat 1500 L pesuvesiä vuorokaudessa. Se sietää hyvin hetkellistä ylikuormaa. Kohteisiin, jossa tarvitaan suurta kapasiteettia.

Lisätietoja:

Green Rock

www.greenrock.fi

puh. 040 841 9100

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Greenrock harmaavesien suodatus harmaavesipuhdistamo harmaavesisuodatin IISI jätevesi jätevesiasetus jätevesien käsittely