MAINOS

Helpota pihatöitäsi, vuokraa Avant-työkone

Piha

Kerta- tai kausiluonteisiin pihatöihin kannattaa vuokrata täsmälleen oikea työkone. Kuormaajan ja työkoneen käyttö on helppoa, ja vuokraaminenkin sujuu vaivattomasti.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Juuri nyt on meneillään pihatöiden kulta-aika. Kaikenlaisia hommia olisi tehtävänä, kuten nurmikon perustamista ja kannon jyrsimistä. Hiekkakuormakin pitäisi siirtää talon toiselle puolelle – mutta miten ja millä laitteella?

Yksi fiksu ja huoleton tapa ratkaista nämä ongelmat on vuokrata tarkoitukseen sopiva laite. Joissakin pihapuuhissa tarve on niin kerta- tai kausiluonteista, että vuokraaminen voi olla taloudellisesti järkevintä. Hyvä esimerkki kertatarpeesta on kannon jyrsintä: pihasta on kaadettu yksi puu ja kanto halutaan pois, eikä kantojyrsimelle ole sen jälkeen käyttöä.

Avant Rent -verkoston yritykset vuokraavat pihakoneita kaikenlaisiin tarpeisiin. Mallistoon kuuluu laaja valikoima Avant-pienkuormaajia ja -työlaitteita sekä Leguan-henkilönostimia.

– Eniten vuokrataan kuormaajia, joiden varustuksena on kauha ja trukkipiikit, kertoo Matias Meriluoto Avant Tecno Oy:stä.

Laitteen voi vuokrata päiväksikin, mutta yleisin vuokra-aika on viikonloppu perjantaista maanantaiaamuun tai jokin pätkä kesälomasta.

↑Isojen kivien siirtely onnistuu Avantilla vaivatta. Kaivurin voi vuokrata esimerkiksi viikoksi, jos urakka on kertaluonteinen.

Kuka vaan pystyy ohjaamaan Avantia

Moni empii koneen vuokraamista siksi, että pelkää sen vaativan erityisosaamista. Pelko on turha.

– Jos näkee ratin yli, voi ajaa. Koneita on kenen tahansa helppo käyttää, eikä tarvitse olla konemies tai ammattikuski. Kierrokset vain nostetaan oikeaan kohtaan ja ajetaan, Meriluoto lupaa.

Apua ja neuvoja saa kysymällä vuokraamosta. Esimerkiksi kaivurin käyttö vaatii hieman opettelua etenkin, jos tehtävä työ on tarkkaa ja tapahtuu lähellä rakennusta. Jos sen sijaan perustaa kukkapenkkiä, ei välttämättä vaadita ihan millintarkkaa suoritusta, ja silloin homman hoitaa vähemmänkin harjoitellut Avant-kuski.

Yleensä laite kuljetetaan vuokraamosta tontille lähimmästä Avant Rentin pisteestä, eikä asiakas tarvitse peräkärryjä tai kuljetusautoja. Samalla saa ohjeet koneen käyttöön. Vuokraamisessa parasta onkin helppous ja se, ettei säilytykseen tarvitse olla tiloja, kuten autotallia.

Toisinaan koneen vuokraus johtaa sen hankintaan: kun on käyttänyt vuokralaitetta ja todennut itse sen helppouden ja kätevyyden, haluaakin hankkia koneen itselleen.

– Vuokraamoon saattaa tulla asiakkaalta kysely, että ”mitä maksaisi, jos ette hakisikaan konetta pois”, Meriluoto naurahtaa.

↑Kuormaajan kauhassa maa-aines siirtyy kätevästi ja helposti, eikä ajaminenkaan ole vaikeaa. 

Laitteita joka lähtöön – mihin sinä tarvitset koneen?

Eniten Avant Rent -verkoston työlaitteista vuokrataan kaivureita. Vuokraamosta neuvotaan, minkä kokoista laitetta asiakas tarvitsee ja millaisin ominaisuuksin.

– Esimerkiksi kaivureita saa jopa kauko-ohjauksella, jos pitää tehdä erityisen tarkkaa työtä, Meriluoto kertoo.

Nykypäivänä maa-aineksia kuljetetaan pienemmille työmaille usein suursäkeissä. Suursäkkien liikuttamiseen onkin Avanttiin olemassa erillinen suursäkkinostin, jolla säkkien kuljettaminen ja käsittely on turvallista ja helppoa.

Rikkaruohoharjaa hankitaan kivetyksien putsaamiseen kerran tai kaksi vuodessa. Maaporalla taas saa esimerkiksi terassin tai aidan tolpat maahan ilman lihasvoimaa. Avantilla työskentelyä helpottaa paljon se, että sillä voi liikkua pehmeälläkin alustalla, kuten nurmikolla, jättämättä jälkiä.

Avant Rent -verkostolla on vuokralla laaja ja laadukas valikoima laitteita. Vuokraamot palvelevat erityisesti asiakkaita, jotka tarvitsevat työlaitteen jotain tiettyä työtä varten – vaikka toki peruskoneitakin vuokrataan paljon.

Voi myös olla, että asiakkaalla on jo itsellään Avant-kuormaaja, mutta hän tarvitsee erillistä työlaitetta jotain tiettyä tehtävää varten. Silloin voi vuokrata työlaitteen käytettäväksi omalla koneellaan. Avant Rent on siis hyvä vaihtoehto, omistaa sitten jo oman Avantin tai ei.

↑Maapora kannattaa vuokrata silloin, kun rakentaa aitaa ja haluaa asentaa tolpat kunnolla maahan.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Avant Avant Rent Avant Rent - verkosto AvantRent AvantRent-verkosto kaivuri kaivurin vuokraus kantojyrsin