MAINOS

Helppo jätevesijärjestelmä mökille

Mökki

Pienetkin määrät pesu- tai saunavettä sisältävät vesistöjä rehevöittävää fosforia, jota ei saisi johtaa puhdistamattomana vesistöön. Vähäisten vesimäärien puhdistamiseen on olemassa jätevesijärjestelmä, joka on helppo ja edullinen.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Jätevesijärjestelmä ei aina tarkoita mutkikasta tai kallista projektia, sillä Sauna-Seppo on yksinkertainen ja helppokäyttöinen jätevesijärjestelmä vähäisten sauna- ja pesuvesien puhdistukseen. Tuote on omiaan esimerkiksi kantoveden varassa oleville mökeille, saunoille ja siirtolapuutarhoille.

Sauna-Sepon puhdistusprosessi on hyvin yksinkertainen: Pesuvedet johdetaan suodattimen sisäsäiliöön lisättävän fosforinpoistomassan läpi, ja vähäiset kiintoaineet jäävät puhdistimeen. Fosforinpoistomassa puhdistaa vedestä bakteereita ja fosforin.

Sauna-Seppo on hintaluokassaan ainoa desinfioiva puhdistin, joka poistaa jätevedestä fosforin lisäksi bakteereita. Puhdistetun veden voi johtaa maastoon.

Puhdistimen asentaminen on helppoa ja onnistuu vaikka ilman ulkopuolista apua, koska pakkauksen mukana tulevat selkeät ohjeet. Sauna-Sepon voi asentaa maan pinnalle tai maan alle, rakennusten seinustoille tai kellariin. Oikein asennettuna ja huollettuna järjestelmä on varmatoiminen ja pitkäikäinen.

Huolla ennen pakkasia

Sauna-Seppo huolletaan syksyisin tyhjentämällä sisältö ennen pakkaskauden alkua. Jos haluat jatkaa Sauna-Sepon käyttökautta, eristä se asennusvaiheessa huolellisesti ja riittävän hyvin.

Sisäsäiliö on helppo nostaa pois tyhjennystä ja puhdistusta varten. Käytetyn fosforinpoistomassan voi käyttää maanparannukseen sellaisenaan esimerkiksi kukkapenkissä tai kompostoida puutarhajätteen kanssa. Saostusosaan kertyneet rasvat ja kiintoaineet voi myös kompostoida.

Voit myös tuunata Sauna-Sepon ympäristöön sopivaksi tilaamalla tuotteeseen lisävarusteena puurimoituksen, jonka avulla Sauna-Seppo maastoutuu tyylikkäästi ympäristöönsä. Voit maalata puurimoituksen pihapiiriin sopivaksi tai käyttää luovuuttasi sen koristelemisessa!

Tilaa verkkokaupasta

Tilaa Sauna-Seppo Pipelifen verkkokaupasta. Pakkaus sisältää fosforinpoistomassan yhden kesän tarpeisiin, ja vaihtomassan voi tilata verkkokaupasta erikseen. Käytetyn massan voi käyttää maanparannusaineena puutarhassa kompostoituna tai sellaisenaan.

Pipelife tarjoaa hyödyllisiä lisäpalveluita kuluttajille. Jätevesiasioissa voi esimerkiksi kysyä neuvoa jätevesipuhelimesta.

Voit myös tilata jätevesikartoituksen Pipelifen kotisivuilta ja jätevesijärjestelmien huoltopalvelua verkkokaupasta 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

desinfioiva puhdistin fosforinpoistomassa juomaveden puhdistus jätevesijärjestelmä mökin vedenpuhdistus pesuveden puhdistus pesuvesien puhdistus Pipelife