MAINOS

Husqvarna hakee 30 testikäyttäjää Automower®-robottiruohonleikkurille

Piha

Miten saada täydellinen nurmikko tekemättä mitään? Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa asiasta selvää, hakemalla mukaan Husqvarnan Automower®-testikäyttöohjelmaan. 

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Husqvarna valitsee kaikkiaan 30 testikäyttäjää, jotka saavat käyttöönsä pihalleen sopivan Automower®-leikkurin nurmikon kasvukaudeksi eli noin huhti-syyskuun ajaksi. Lisäksi testaajat saavat käyttöönsä Husqvarna-akkutrimmerin, jolla pihan voi siistiä viimeistä nurkkaa myöten. Vastineeksi haluamme, että testikäyttäjät jakavat kokemuksiaan testikäyttösivullamme ja sosiaalisen median kanavissaan.

Ilmoittautua voi osoitteessa www.automowertestpilots.fi

Sivulla on myös lisätietoa hakuprosessista, ehdoista ja robottiruohonleikkureista. Hakuaika on 1.3.­–7.4.2017. Hakua ja ohjelmaa voit seurata myös Facebook-sivullamme.

Lisätietoja:

Husqvarna Ab

www.husqvarna.fi

Yli 325 vuoden ajan Husqvarnan innovaatiot ja omistautuminen ovat auttaneet kehittämään ammattilaisille työkaluja metsien, puistojen ja puutarhojen hoitoon. Jotta työskentely olisi mahdollisimman tehokasta, olemme yhdistäneet tuotteissamme hyvän suorituskyvyn käytettävyyteen ja turvallisuuteen. Husqvarnan laajaan ja alati kasvavaan tuote- ja lisävarustevalikoimaan kuuluu muun muassa moottorisahoja, laikkaleikkureita ja robottiruohonleikkureita.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Nurmikko nurmikon leikkaus nurmikon leikkuu robottiruohonleikkuri ruoho ruohonleikkuri