MAINOS

Husqvarna robottiruohonleikkuri hakee testikuskia

Piha

Miten saada täydellinen nurmikko tekemättä mitään? Husqvarna Automower® -robottiruohonleikkuri hakee testaajia kesän 2016 ajaksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Husqvarna valitsee kaikkiaan 50:tä testikäyttäjää, jotka saavat käyttöönsä pihalleen sopivan Automower-leikkurin nurmikon kasvukaudeksi, eli noin huhti-syyskuun ajaksi. Vaihdossa Husqvarna haluaa, että testikäyttäjät jakavat käyttökokemuksiaan Automower-testikäyttösivulla ja omissa sosiaalisen median kanavissaan.

Ilmoittautua voi osoitteessa www.automowertestpilots.fi. Hakuaika on 1.3.–31.3.2016.

Automower robottiruohonleikkuri huolehtii itsenäisesti siitä, että nurmikko on hyvin hoidettu. Automower leikkaa nurmikkoa jatkuvasti, mutta vähän kerrallaan. Jäljelle jäävä pieni ruohosilppu ravitsee nurmikkoa ja pitää sen hyvinvoivana. Akkukäyttöinen robottileikkuri on erittäin hiljainen ja energiaa säästävä. Kun on aika ladata akku, leikkuri palaa automaattisesti latausasemalleen. Automower on helpoin tapa saada kaunis ja täydellinen nurmikko!

Lue lisää kampanjasta osoitteessa www.automowertestpilots.fi

Lisätietoja:

Husqvarna

www.husqvarna.com/fi

Husqvarna Group on maailman suurin ulkokäyttöön tarkoitettujen pienkoneiden, kuten moottorisahat, trimmerit, ruohonleikkurit ja puutarhatraktorit, valmistaja. Yritys on myös Euroopan johtava kuluttajakäyttöön tarkoitettujen kastelutuotteiden valmistaja ja yksi maailman johtavista rakennus- ja kiviteollisuuteen suunniteltujen leikkuulaitteiden ja timanttityökalujen valmistajista. Husqvarna Group valmistaa tuotteita sekä kuluttaja- että ammattikäyttöön, ja sillä on myyntiä yli 100 maassa. Husqvarnan pääkonttori on Tukholmassa, ja yritys on noteerattu Tukholman pörssissä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Nurmikko robottiruohonleikkuri ruohonleikkuri