Hyttysansa ja hyttyskarkotin takaavat kesän ilman hyttysiä – myrkyttömästi

Piha

Hyttyskarkotin ja hyttysansa auttavat poistamaan hyttyset sisältä ja ulkoa myrkyttömästi. Suomen kesä on lyhyt, joten miksi et nauttisi siitä mahdollisimman häiriöttömästi. Tutustu!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Hyttysansa imuroi hyttysiä pihapiirissä

Mosquito Magnet -hyttysansa vähentää turvallisesti ja tehokkaasti hyttysten ja muiden vertaimevien hyönteisten määrää. Laite imaisee siis myös kiusalliset mäkärät ja polttiaiset pihalta sisuksiinsa.  Mosquito Magnet -laite pyydystää hyttysiä välittömästi ja näkyviä tuloksia saadaan jo muutamassa päivässä. Lopulta hyttyset häviävät maahantuojan mukaan jopa noin 4000 m2 alueelta kokonaan.

Laite tarvitsee toimiakseen nestekaasua ja halvin malli Patriot myös verkkovirtaa. Hintavammat Independence- ja Executive-mallit käynnistetään niiden omilla akuilla ja ne tuottavat sen jälkeen tarvitsemansa sähkön itse.

Miten se hyttysansa toimii?

1. Houkuttaa
Mosquito Magnet vapauttaa ilmaan tauotta hiilidioksidia, joka houkutustehoste Octenolin kanssa houkuttelee hyttyset ansalle.

2. Pyydystää
Patentoidun CounterFlow-teknologian avulla hyttyset ja muut pistävät hyönteiset imeytyvät laitteen suuaukon kautta verkkoon, jossa ne kuivuvat ja kuolevat 24-72h kuluessa.

3. Kontrolloi
Patentoidun Mosquito Magnetin on todistettu häiritsevän hyttysten lisääntymisprosessia, käytännössä poistaen niiden ne pihapiiristä koko kesäkauden ajaksi.
Tekniikan Maailma 11/2011 testasi hyttysansoja ja Mosquito Magnet pyydysti tässä testissä selvästi eniten hyttysiä. Ensimmäisen testiviikon aikana hyttysiä kerääntyi verkkopussiin noin neljänneslitra eli laitteen valmistajan laskelmien mukaan jopa noin 10000

Mosquito Magnet hyttyspyydyksiä löytyy kolme eri mallia hinnat ovat mallista riippuen noin 495 – 1399 €.

Hyttyspyydys poistaa hyttyset sisätiloista myrkyttömästi

InaTrap GR 330 hyttyspyydys - suomela.fi

Inatrap-hyttyspyydys näyttää tyylikkäältä kodin design-esineeltä, mutta pyydystää tehokkaasti ärsyttävät hyttyset sisätiloista.

Kevään uutuus on Inatrap-hyttyspyydys, joka näyttää tyylikkäältä kodin design-esineeltä, mutta pyydystää tehokkaasti ärsyttävät hyttyset sisätiloista.

Myrkytön ja hajuton Inatrap toimii sähköllä. Laite houkuttelee hyttysiä pienellä määrällä hiilidioksidia, joka tuotetaan aktivoimalla fotokatalyyttinen pinnoite pitkäkestoisella CCFL UV-valolla. Laite imaisee hyttyset säiliöön, jonne ne kuivuvat. Laitteen hinta on noin 89 euroa.

Hyttyskarkotin ja lyhty samassa kokonaisuudessa – karkottaa hyttyset ja hirvikärpäset ulkona jopa 20 neliön alueelta

ThermaCELL-hyttyskarkotin ja lyhty

Hauskan näköinen hyttyslyhty karkottaa hyttyset ja hirvikäpäset ulkona 20 m2 alueelta tehokkaasti ja lähes hajuttomasti.

Hauskan näköinen hyttyslyhty karkottaa hyttyset ulkona 20 m2 alueelta myrkyttömästi ja hajuttomasti.

ThermaCELL-lyhty on helppo kuljettaa mukana, laittaa pöydälle tai puun oksalle roikkumaan. Lyhdyn valo tuotetaan kahdeksalla LED-valolla, jotka toimivat neljällä AA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen).

Lyhdyn ominaisuudet

  • Kahdeksan LED-valoa, kaksi kirkkautta
  • Karkottaa hyttyset jopa 98-prosenttisesti
  • Luo 5 x 5 m hyttysvapaan alueen
  • Kantokahva, josta lyhty voidaan ripustaa
  • Vahva rakenne on suunniteltu ulkokäyttöön
  • Paino 370 g
  • Hyttyskarkotin toimii kaasupatruunalla ja karkotematoilla
  • Valo toimii neljällä AA-paristolla (ei mukana)

 

 

Tässä artikkelissa mainittujen laitteiden jälleenmyynti:

Proviter-verkkokauppa www.proviter.fi
Valikoidut jälleenmyyjät: www.proviter.fi/jalleenmyyjat

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.