Ihana suihku säästää vettä

Kylpyhuone

Vesi- ja energialaskussa säästyy satoja euroja, kun vaihtaa suihkun vettä säästävään malliin. Suihkunautinnosta ei silti tarvitse tinkiä pisaraakaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kuulostaisiko satojen eurojen säästö vesi- ja energialaskussa houkuttelevalta? Se onnistuu vaihtamalla suihku vettä säästävään malliin, mikä pienentää vedenkulutuksen jopa puoleen. Samalla vähenee veden lämmittämiseen kuluvan energian määrä, mikä on ympäristön kannalta merkittävä asia. 

Helppo ja edullinen tapa ryhtyä vastuullisemmaksi suihkuttelijaksi on vaihtaa olemassa olevaan suihkuun vettä säästävä käsisuihku.

Alla näkyvästä esimerkkilaskelmasta näkyy, kuinka paljon säästöä kertyy, kun sähkölämmitteisessä omakotitalossa asuva nelihenkinen perhe vaihtaa tavallisen käsisuihkun yhdeksän litraa minuutissa kuluttavaan suihkuun. Käsisuihku on maksanut itsensä takaisin jo muutamassa kuukaudessa.

Oman säästöpotentiaalisi voit laskea kätevällä säästölaskurilla.

Käsisuihkun vaihto – helpoin tapa säästää vettä

Käsisuihkun voi ostaa itse vaikkapa rautakaupasta ja vaihtaa helposti itse, eikä hommaa varten tarvitse tilata putkimiestä. Se on nopein ja edullisin tapa vaihtaa vettä säästävä suihku.

Alla on muutama vaihtoehto vesipiheistä käsisuihkuista: 

Raindance Select E käsisuihku 120 3jet EcoSmart

Croma Select S käsisuihku Multi EcoSmart

Crometta käsisuihku 1jet Green

↑Voit nauttia rentouttavasta sadesuihkusta omassa kodissasi. Showerpipe-suihkukokonaisuus on täydellinen ratkaisu silloin, kun halutaan uusia koko suihku. 

Tutustu vaihtoehtoihin:

Crometta E Showerpipe 240 1jet EcoSmart 

Croma Showerpipe 220 Air 1jet EcoSmart 

Raindance Showerpipe 240 Air 1jet EcoSmart 

Nautinnollinen ja ekologinen suihku

Hansgrohen valikoimassa on runsaasti erilaisia tyylikkäitä vettä säästäviä suihkuja. Vaikka vettä säästyy, suihkunautinto pysyy, kun veteen lisätään ilmaa. 

Saksalainen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohe on tunnettu monipuolisista ja nautinnollisista suihkumuodoista. Yritys on vettä säästävien suihkujen ja hanojen pioneeri, joka on yli sadan vuoden ajan kulkenut ekologisen kehityksen kärjessä. Hansgrohe on muun muassa valmistanut maailman ensimmäisen vettä säästävän käsisuihkun, joka tuotiin markkinoille jo vuonna 1984.

Hansgrohen vettä säästävät Raindance EcoSmart -suihkut tuntuvat runsaalta vähäisestä veden kulutuksesta huolimatta erityisen AirPower-teknologian ansiota: Raindance-suihkuissa veteen sekoitetaan ilmaa, joka tekee suihkusta runsaan tuntuisen alhaisesta virtaamasta huolimatta.

Katso video EcoSmart-teknologian toiminnasta alta:

 

Pesuallashanat vettä säästäviksi

Käytämme vettä keskimäärin 155 litraa päivässä. Vaihtamalla hanat Hansgrohen pesuallashanaan vettä säästyy automaattisesti.

Vettä kuluu suihkuttelun lisäksi myös käsien pesussa ja muissa arjen askareissa yllättävän paljon. Käyttötottumuksilla on luonnollisesti iso vaikutus veden kulutukseen. Vettä säästyy esimerkiksi sulkemalla hana aina hampaiden tai käsien pesun ajaksi.

Vettä voi säästää myös vaihtamalla vanhat hanat Hansgrohen pesuallashanoihin, joiden EcoSmart-teknologia rajoittaa veden kulutuksen noin 5 litraan minuutissa. Tämä nerokas ominaisuus on kaikissa Hansgrohen pesuallashanoissa, joten valinnanvaraa hanoissa riittää.

Tutustu laajaan pesuallashanavalikoimaan täällä.

Kodissa virtaa kymmeniä litroja vettä hanojen kautta. Onhan kodissasi jo vesipihit allashanat?

 Lue lisää EcoSmart-teknologiasta täältä.

 

 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

allashana hana hansgrohe käsisuihku poresuutin suihku suihkukokonaisuus säästölaskuri veden kuluttaminen veden kulutus veden säästö vedenkulutus vedensäästö vedensäästölaskuri vesi

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.hansgrohe.fi

Tunnistat tuotteidemme arvon heti ollessasi suihkussa, kylvyssä tai pestessäsi käsiäsi. Mutta kuka onkaan kaikkien näiden kauniisti muotoiltujen ja laadukkaiden suihkujen ja hanojen takana, jotka ovat ”Made in Germany”? Mihin Hansgrohe tähtää, mikä on yrityksen taloudellinen merkitys ja mistä asioista se kantaa vastuuta. Tee tuttavuutta Saksan Schwarzwaldista kotoisin olevan kylpyhuonevalmistajan kanssa, jonka tuotteita löytyy kaikkialta maailmasta. Seuraavilla sivuilla löydät kaikki ne asiat, jotka tekevät meistä meidät. Ja ne asiat, jotka ovat meille tärkeitä.

Lue lisää: Hansgrohe