MAINOS

Iittala & Arabia Muotoilukeskus avasi ovensa

Sisustus

Iittala & Arabia Muotoilukeskus avasi ovensa – kävijä pääsee tutustumaan keramiikka- ja lasitaiteen historiaan, osallistumaan työpajoihin ja kurkkaamaan keramiikkataiteilijoiden työtiloihin!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Iittala & Arabia Muotoilukeskus tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaikille muotoilusta kiinnostuneille Helsingin Arabiassa. Lisäksi uudistuneessa myymälässä on esillä Iittalan ja Arabian laaja tuotevalikoima. 

Helsingin Arabiassa on luotu suomalaisen muotoilun historiaa jo 130 vuoden ajan, ja edelleen siellä kehitetään suomalaisia brändejä  suurella sydämellä. Keskuksen uskotaan tavoittavan hyvin paitsi lähiseudun asukkaat myös matkailijat – onhan Arabiakeskus ollut tähänkin saakka suosittu käyntikohde erityisesti aasialaisten turistien keskuudessa.

iittala_arabia_design_centre_art_department

Uniikkikeramiikkaa ja piensarjoja tekevät Arabian Taideosastoyhdistyksen taiteilijat jatkavat työskentelyään tiloissa, joihin kävijä pääsee nyt kurkistamaan.

Uudistunut Design Museo tarjoaa inspiroivaa ohjelmaa koko perheelle ja kaikenikäisille lapsille. Museossa voi tutustua suomalaisen keramiikka- ja lasitaiteen historiaan. Näyttelyn teemat ovat lasi, keramiikka, taide ja aika – esillä on ikonisia töitä monilta legendaarisilta taiteilijoilta, kuten Kaj Franckilta, Timo Sarpanevalta ja Tapio Wirkkalalta

Design Labissa puolestaan pureudutaan suuriin vaihtuviin teemoihin poikkitaiteellisuuden ja muotoilun keinoin. Ohjelma sisältää erilaisia tapahtumia, luentoja, työpajoja ja näyttelyitä. 

Pientalo ja pihan toimitus kävi tutustumassa taitelijoiden työtiloihin. Katso videolta, miltä keramiikkataiteilijoiden työhuoneet näyttävät!

https://www.youtube.com/watch?v=FIqAKCjXgq4

Muotoilukeskuksen tapahtumakalenteri, yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.designcentrehelsinki.com 

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.