Ilmamoottorisahaus on nyt SM-laji – karsinta kisoihin alkoi

Piha

Maailman ensimmäiset ilmamoottorisahaus -SM-kilpailujen alkukarsintavaihe on alkanut. Tutustu lajiin!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Asiantuntijaraati valitsee neljä parasta ilmamoottorisahausvideon lähettäjää loppukilpailuun. Arvosteluperusteena on esityksen taiteellinen vaikutelma, heittäytyminen ja tunnelataus. Sama raati valitsee myös loppukilpailun voittajan – maailman ensimmäisen ilmamoottorisahauksen Suomen mestarin.

”On ilo ja kunnia olla luomassa uutta ilmiötä. Kaikille tuttu ilmakitarointi kaipaa mielestämme raikkaan ja rautaisen kirittäjän maamme kulttuuri- ja kilpailukenttään. Samalla laji tuo moottorisahauksen turvallisesti ja hauskasti ihan jokaisen ulottuville”, toteaa kilpailun järjestävän tahon Rautia-ketjun markkinointipäällikkö Olli-Pekka Sipilä.

Kuinka sinulta sujuu ilmamoottorisahaus?

Harjoittele ja ota osaa kisaan. Kilpailu on kaikille avoin ja alkukarsintavaiheessa osallistuminen tapahtuu 31.8.2014 mennessä nykyteknologiaa hyödyntäen Instagram-videolla, johon on liitetty hashtag #ilmamoottorisahauksensm tai #IMSM.

Ilmamoottorisahauksen SM-kilpailuhin voi tutustua lähemmin osoitteessa: www.pelitjavehkeet.fi/ilmamoottorisahaus

Lopullinen mestaruus ratkaistaan FinnBuild-messuilla lokakuussa Helsingin messukeskuksessa 3.10.2014 järjestettävässä loppukilpailussa.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ilmamoottorisahauksen sm-kisat moottorisaha moottorisahaus


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: