MAINOS | Allaway Oy

Imuri kestää jopa 20 vuotta

Talo
MIes ja lapsi istuvat huoneen lattialla, koska keskuspölynimuri pitää kodin puhtaana.
Imuri laadukkaalla tekniikalla merkitsee kodin ehkä tärkeimmälle laitteelle pitkää elinkaarta ja mukavia käyttöominaisuuksia. Allawayn keskuspölynimurissa laatu tarkoittaa myös taloudellisuutta, koska imuria tai siivouslaitteita ei tarvitse olla koko ajan uusimassa.
4.4.2023

Keskuspölynimuri hoitaa suuren osan kodin siivouksista niin, että kodin hengitysilma pysyy puhtaana ja raikkaana myös siivouksen jälkeen. Allawayn imuri ei puhalla pölyä ilmaan siivoustilanteessa, vaan pienet ilmassa leijuvat, haitalliset pölyhiukkaset johdetaan ulos jo siivouksen aikana.

Kaikkeen kodin siivouksen käytetään vain kevyttä letkua ja ergonomisesti muotoiltuja siivousvälineitä. Samalla imuri lisälaitteineen puhdistaa ja raikastaa koko kodin ilman erillisiä siivouslaitteita.

Allaway imuri ja sen lisälaitteet puhdistavat

  • lattiat
  • portaat
  • seinät
  • katot
  • lamput
  • huonekalut
  • verhot
  • listojen päälliset.
Allawayn keskuspölyn imuri lumihangessa.
Kun valitsee monikäyttöisen ja pitkäikäisen Allawayn keskuspölynimurin, säästää rahaa, aikaa ja ympäristöä. Bonuksena saa kotiinsa puhtaan ja terveellisen sisäilman.

Imuri vuosikymmenten käyttöön

Kaikki Allawayn keskuspölynimurien moottorit testataan vaativilla rasitus- ja kestävyystesteillä, ennen kuin ne hyväksytään tuotantoon ja markkinoille.

Allawayn testit vastaavat 20 vuoden käyttöä normaaleissa kotioloissa – ja kaikki Allawayn keskuspölynimurit ovat kestäneet nuo rasittavat testit.

Allawayn käyttöikää pidentää myös keskusyksikön sijoituspaikka poissa siivottavista tiloista: se ei kolhiinnu. Myös tekniset osat pysyvä turvassa kuluttavilta iskuilta, joita muuten voisi tulla siivotessa.

Imuri on siivonnut makuuhuoneessa.
Yhdellä ja samalla Allawayn imurilla saa siivottua koko kodin huonekaluja ja tekstiileitä myöten, eikä tarvita monia siivousvälineitä.

Varaosia saatavilla myös vanhoihin malleihin

Allawayn tuotekehityksen tärkeänä periaatteena on jo vuosikymmenien ajan ollut edellisten ja vanhempien tuotteiden korvattavuus: tuotteiden päivittäminen ja osien vaihtaminen tarpeen vaatiessa jopa kymmeniä vuosia vanhoihin järjestelmiin on ollut helppoa ja mahdollista.

Takaamalla varaosien saatavuuden vanhempiin malleihin Allaway voi toimia vastuullisesti ja säästää luontoa. Rikkoutuneisiin ja kuluneisiin robotti- ja varsi-imureihin voi olla vaikea löytää varaosia, jolloin koko imuri päätyy monesti roskakoriin ja elektroniikkaromuksi.

Testaa, mikä imurimalli sopisi teille

Tutustu Allawayn kotimaisiin, moderneihin ja kestäviin keskuspölynimureihin tai testaa, mikä malli sopisi kotiisi tai vapaa-ajan asunnolle.

Voit lähettää pohjapiirustuksesi osoitteeseen info@allaway.fi ja saat veloituksetta nykyaikaisen Allaway-keskuspölynimurisuunnitelman.