Isänpäivä lähestyy – yllätä isä kasvein ja kukkasin!

Sisustus

Sunnuntaina juhlitaan isänpäivää. Jos isän laatikot ovat täynnä alushousuja tai solmioita, niin harkitse lahjaksi kasvia, esimerkiksi kaktusta, leikkokukkia tai itse kasvatettavia yrttejä.

Klassiset leikkokukat

Leikkokukkien kanssa ei mene koskaan metsään. Isänpäiväksi sopivat esimerkiksi ihanat ruusut tai tulppaanit. Jos tiedät lahjan saajan lempivärin, voit painottaa kimpussa sitä. Osta sopiva maljakko kylkeen, mikäli et ole varma, että sellainen löytyy isältä kotoa.

Kaktukset kuin taideteoksia

Piikikkäät, paksulehtiset ja helppohoitoiset kaktukset sopivat niille, jotka eivät perusta kauheasti kasvien hoidosta. Eri kaktuslajeja voi sekoittaa ja lisädynamiikkaa esillepanoon saa esimerkiksi erilaisilla ruukuilla. Komeimmat kaktukset ovat kuin taideteoksia!

Syötävät kasvit yrteistä kiinnostuneelle

Auta isää kasvattamaan omat mausteensa! Chilikasveja ja erilaisia mausteita voi viljellä sisätiloissa ympäri vuoden. Osta valmiita kasveja tai anna lahjaksi siemeniä, joista isä voi kasvattaa itse omat yrttinsä ja mausteensa. Kylkeen voi hankkia esimerkiksi kasvivalaisimen, mikä auttaa talven pimeässä.

Kaikki isänpäivään Plantagenista!

Lähde: Mynewsdesk


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

isänpäivä kaktukset kaktus kukka leikkokasvi leikkokukka Plantagen yrtti yrttien kasvatus yrttipuutarha yrttiruukku

Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: