Jääkaappi-pakastimen uudet ominaisuudet säästävät energiaa

Keittiö
Uusien jääkaappi-pakastimien energiaa säästävät toiminnot ehkäisevät tehokkaasti huurretta ja jäätä ja laskevat automaattisesti lämpötilaa, kun ovea avataan. Lue lisää!

Uusissa jääkaappipakastinmalleissa on teknisiä ominaisuuksia kuten Lifestyle -toiminto, ionisointitoiminto ja Fresh Zone –säilytyslaatikko, joiden avulla jääkaapissa oleva ruoka pysyy tuoreena ja maukkaana pitkään.

Muun muassa UPO on kehittänyt uudenlaisen jääkaapin perheille, jotka tarvitsevat nykyaikaisen ja kohtuuhintaisen jääkaappipakastimen.

Esimerkkejä jääkaappipakastimen energiaa säästävästä tekniikasta

Minimal Frost -teknologia ehkäisee tehokkaasti huurteen kertymistä elintarvikkeiden pinnalle ja vähentää jään muodostumista pakastimessa jopa 50 %. Tämä vähentää energiankulutusta ja pakastimen manuaalisia sulatuskertoja.

Lifestyle-toiminto tarkkailee elintapojasi erilaisten antureiden avulla. Älykäs järjestelmä osaa ennakoida, milloin jääkaapin ovea avataan erityisen usein ja laskee automaattisesti lämpötilaa tänä aikana ruoan lämpenemisen estämiseksi. Lifestyle-toiminto säätää kompressorin toimintaa elintapojesi ja jääkaapin käyttösi mukaisesti ja takaa jääkaapin optimaalisen lämpötilan hallinnan sekä pitää ruoan tuoreena jopa 20 % pidempään ehkäisemällä bakteerien kasvua.

MAINOS
MAINOS LOPPUU


Pakastusautomatiikka palauttaa pakastuslämpötilan automaattisesti säilytyslämpötilaksi tuotteiden jäädyttyä.

Fresh Zone-laatikko on jääkaapin alimmassa ja viileimmässä osassa, jossa lämpötila on 2–3 °C alhaisempi kuin muualla jääkaapissa. Näin hedelmien, vihannesten ja lihan tuoreus, aromit, väri ja laatu säilyvät huomattavasti pidempään.

Energiaa säästävä pakastustoiminto laskee sisälämpötilan alimmalle mahdolliselle tasolle nopeasti.Tuotteet pakastuvat nopeasti ja niiden rakenne pysyy hyvänä. Pakastustoimintoa kannattaa käyttää aina, kun pakastettavaa on yli kilo. Pakastusautomatiikka puolestaan palauttaa pakastuslämpötilan automaattisesti säilytyslämpötilaksi tuotteiden jäädyttyä. Pakastustoiminto ei unohdu päälle pitkäksi aikaa, mikä puolestaan säästää energiaa ja sitä kautta euroja.


Upo RF5612 jääkaappi-pakastin.

MAINOS
MAINOS LOPPUU