MAINOS

Uudenlainen jääkaappipakastin viisinkertaistaa ruoan säilyvyyden

Keittiö

Uuden jääkaappipakastimen ainutlaatuinen vakuumiteknologia maksimoi elintarvikkeiden säilyvyyden ja minimoi ruokahävikin. Tutustu!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestön FAO:n Save Food -ruokahävikkihankkeen kumppanina Siemens-kodinkoneet on kartoittanut ruokahävikkiä Pohjoismaissa.

Vuonna 2013 toteutetun kyselytutkimuksen mukaan noin puolet (50,9 %) suomalaisista vastaajista heittää ruokaa pois 1‒3 kertaa kuukaudessa ja joka viides (21,7 %) 1‒3 kertaa viikossa. Kaikesta tuotetusta ruoasta päätyy roskiin noin kolmasosa.
Ruokahävikki ei kuitenkaan ole ainoastaan kotitalouksien ongelma. Ruokahävikki on valtavaa resurssien tuhlausta, ja se kuormittaa ympäristöä.

Uusi jääkaappipakastin hyödyntää vakuumiteknologiaa

Siemens KG38QAL30 jääkaappipakastin

VakuumiTeknologia- ja vitaFresh-ominaisuuksien lisäksi KG38QAL30-jääkaappipakastimen ovessa on LCD-näyttö, josta voi nopeasti katsoa ja säätää jääkaapin ja pakastimen lämpötiloja.

Siemensin kehittämän KG38QAL30-jääkaappipakastimen ainutlaatuinen vakuumiteknologia tyhjentää hapen jääkaappipakastimen keskiosan laatikosta, jolloin esimerkiksi tuore kala säilyy viisi kertaa pidempään. Uudella teknologiallaan Siemens taistelee ruokahävikkiä vastaan.

Jääkaappipakastimessa on kolme erilaista osiota eri lämpötiloja edellyttävien elintarvikkeiden säilyttämiseen. Perinteisten jääkaappi- ja pakastinosien välissä on erillinen kaksiosainen vitaFresh-osio, jonka lämpötila on lähes nolla astetta. Ylempi laatikko on tarkoitettu kasvisten ja hedelmien säilytykseen. Laatikossa on yli 90 prosentin ilmankosteus, minkä ansiosta kasvikset pysyvät tuoreina kolme kertaa tavallista pidempään.

Alempi laatikko hyödyntää Siemensin vakuumiteknologiaa, jonka avulla laatikosta voidaan poistaa happi yhdellä napin painalluksella. Laatikko sopii raa’an kalan ja lihan tai valmiiden ruokien säilyttämiseen. Nolla-asteisen lämpötilan ja matalan happitason ansiosta tuotteet säilyvät jopa viisi kertaa tavanomaista pidempään.

VakuumiTeknologia- ja vitaFresh-ominaisuuksien lisäksi KG38QAL30-jääkaappipakastimen ovessa on LCD-näyttö, josta voi nopeasti katsoa ja säätää jääkaapin ja pakastimen lämpötiloja.

Suositushinta: alkaen 2 120 euroa

Lisätietoja: www.siemens-home.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

jääkaappipakastin ruokahävikki siemens vakuumilaaatikko