Jätevesijärjestelmä mökkikäyttöön

Mökki
Jokainen voi omilla teoillaan vaikuttaa oman mökkirannan ja lähiympäristön puhtauteen. Myös mökkisaunan vedet tulisi käsitellä eikä johtaa puhdistamattomana vesistöön. Jätevesijärjestelmä ei aina tarkoita monimutkaista tai kallista projektia. Vähäisten vesimäärien puhdistamiseen on olemassa helppo ja edullinen ratkaisu.

Sauna-Seppo on yksinkertainen ja helppokäyttöinen jätevesijärjestelmä vähäisten sauna- ja pesuvesien puhdistukseen. Tuote on omiaan esimerkiksi kantoveden varassa oleville mökeille, saunoille ja siirtolapuutarhoille.

Helppo asentaa ja huoltaa

Sauna-Sepon puhdistusprosessi on varsin yksinkertainen. Pesuvedet suodatetaan suodattimen sisäsäiliöön lisättävän fosforinpoistomassan läpi. Pesuveden vähäiset kiintoaineet jäävät puhdistimeen, ja fosforinpoistomassa puhdistaa vedestä bakteereita ja fosforia. Sauna-Seppo on hintaluokassaan ainoa desinfioiva puhdistin, joka poistaa jätevedestä fosforin lisäksi bakteereita. Puhdistetun veden voi johtaa maastoon.

sauna-sepon-rakenne

Sauna-Seppo on jätevesijärjestelmä vähäisten vesimäärien puhdistamiseen. Laite puhdistaa pesuvedet painovoiman avulla fosforinpoistomassan läpi.

Tuotteen asentaminen on helppoa ja onnistuu vaikka ilman ulkopuolista apua selkeiden ohjeiden avulla. Sauna-Sepon voi asentaa maan pinnalle tai maan alle, rakennusten seinustoille tai kellariin. Oikein asennettuna ja huollettuna järjestelmä on varmatoiminen ja pitkäikäinen.

Sauna-Seppo huolletaan syksyisin tyhjentämällä se ennen pakkaskauden alkua. Sisäsäiliö on helppo nostaa tyhjennystä ja puhdistusta varten. Käytetyn fosforinpoistomassan voi käyttää maanparannukseen sellaisenaan esimerkiksi kukkapenkissä tai kompostoida puutarhajätteen kanssa. Saostus-osaan kertyneet rasvat ja kiintoaineet voi myös kompostoida. Jos haluat jatkaa Sauna-Sepon käyttökautta, huolehdi asennusvaiheessa Sauna-Sepon riittävästä eristämisestä.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

sauna-seppo_3

Asentaminen on helppoa. Pesuvedet johdetaan Sauna-Seppoon tuloyhteeseen liitettävää putkea pitkin. Sen jälkeen alimpaan putkiyhteeseen liitetään puhdistetun veden poistoputki. Asennuksessa tulee huomioida, että veden tuloputki on korkeammalla kuin taso, jolta puhdistettavat vedet johdetaan suodattimeen. Tällöin vesi valuu painovoiman avulla suodattimeen.

sauna-seppo_4

Ulompaan säiliöön johdetaan tulovesi, josta erotellaan kiintoaine sekä rasvat. Sisempään säiliöön laitetaan fosforinpoistomassa, jonne vesi virtaa säiliön alaosan reikien kautta alhaalta ylöspäin.

sauna-seppo_5

Sauna-Seppo vie vain vähän tilaa ja on ulkonäöltään huomaamaton.

Tuunaa mieleisesi ulkonäkö

Nyt voit myös tuunata Sauna-Sepon ympäristöön sopivaksi tilaamalla tuotteeseen lisävarusteena puurimoituksen. Puurimoituksen avulla Sauna-Seppo maastoutuu tyylikkäästi ympäristöönsä. Voit myös maalata puurimoituksen pihapiiriin sopivaksi tai käyttää luovuuttasi rimoituksen tuunaamisessa!

Osta Sauna-Seppo hyvin varustetusta LVI-liikkeistä tai verkkokaupasta. Pakkaus sisältää fosforinpoistomassan yhden kesän tarpeisiin. Vaihtomassan voi tilata verkkokaupasta. Käytetyn massan voi käyttää maanparannusaineena puutarhassa sellaisenaan.

sauna-seppo_2

Sauna-Sepon voi asentaa maan pinnalle (kuvassa), rakennusten alle tai seinustalle tai upottaa osittain maahan. Puurimoituksen ansiosta Sauna-Seppo sulautuu mökkimaisemaan.

 

MAINOS
MAINOS LOPPUU