Jatkovarsi maalaustelaan ja rakkauteen – Työnallen taloremontti

Talo
Maalaushommat tuntuvat aika yksikertaisilta asioilta, mutta muutaman kerran kun tekee pohjatyöt huonosti tai maalaa väärällä maalilla väärään pintaan, niin jopa herää kiinnostus tätä jaloa pintakäsittelyn lajia kohtaan. Lue Työnallen maalauskokemuksista!

Maalaus, tuo oiva ja mahdollisesti yleisin keino saada itsensä näyttämään uskottavalta remonttireiskalta. Mikään ei ole uskottavampaa kuin toimistotyöntekijäpelle joka tulee kädet ja paita täynnä maalinroiskeita aamulla töihin. Hirvee urakka, aivan hirvee urakka. Itse muuten lukeudun juuri edellä mainittuihin pelleihin.

Pohjatyöt ja maalausinfo eivät kaada maalaria ojaan

 

Kun tekee pohjatyöt muutaman kerran huonosti tai maalaa vääräntyyppisellä maalilla väärään pintaan, niin kiinnostus herää hieman paremmin tätä jaloa pintakäsittelyn lajia kohtaan. Itse kysyn aina rautakaupan myyjältä sopivan maalin kohteeseen ja jos oikein skeptiseksi heittäydyn, niin selvitän vielä itse.

Viimeksi kysyin Tikkurilan maalausinfosta puuöljyistä ja sieltähän sitä infoa tuuttasi. Kannattaa käyttää tätä palvelua jos on kinkkisempi maalauskohde kyseessä. Sanotaan nyt esimerkiksi vaikka Ming-dynastian aikainen vaasi joka pitää maalata spraylla mustaksi. Eli tuo kohtuunormaali maalauspuhde, jonka jokainen suomalainen suorittaa ainakin pari kertaa elämässään.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Seinien ja sisäkaton maalaukseen tarvitaan maalitelan jatkovarsi


70-120 senttimetrillä on merkitystä.

Toinen hyvin yleinen kohde maalausasioissa on seinien ja kattojen maalaus. Hyvin useasti uuteen asuntoon muutettaessa maalataan ainakin seinät. Siis uuteen/vanhaan kämppään. Ihan uusia ei nyt ehkä heti aleta sutia. Seinien ja varsinkin kattojen maalauksessa maalitelan jatkovarsi on järkevä ostos ja niiden laatuun kannattaa kiinnittää huomiota. Jatkovarsi on paitsi kätevä katon maalauksessa, myös seinien maalauksessa. Vaikka seiniä yltäisikin maalamaan ilman jatkovartta, niin varren kanssa saat pitempiä vetoja aikaiseksi ja samalla maalausjälki on tasaisempaa.

Satsaa maalitelan jatkovarressa laatuun


Kalliimpi, mutta kestävämpi, kevyempi, kätevämpi, toimivampi maalaustelan jatkovarsi.

Muutama vuosi sitten ostin rautakaupasta sen kaikkein halvimman jatkovarren hintaan 9,90€. Keltainen kaksiosainen jatkovarsi jota ruuvaamalla keskeltä sai jatkettua aina yli puolitoistametriseksi varreksi. Ensimmäisen maalausurakan jälkeen tuo sitten jämähtikin lopullisesti siihen täyteen pituuteensa. Siis se jatkovarsi. Sitä ei enää saanut mitenkään lyhyemmäksi ja maalaaminen kävi mahdottomaksi.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Marssin suorinta tietä takaisin rautakauppaan reklamoimaan kovaäänisesti huonoa laatua. Palautuksen jälkeen otin sen alumiinisen jatkovarren jonka reilun kolmenkympin hintaa ensimmäisellä kerralla kauhistelin.

Mutta uskokaa Työnallea, tämä kestää ja on kevyempi, kätevämpi, toimivampi ja ennen kaikkea laadukkaampi. Olen tällä maalannut jo kaksi asuntoa sisältä ja kapistus on edelleen kuin uusi. Hyvä sijoitus, jolla tulen melko varmasti maalaamaan vielä jälkikasvunkin ensi ja toiset asunnot, kun sitten joskus omilleen muuttavat.

 


Maalaustelan jatkovarsi on kätevä myös seinän maalaamisessa, sillä voit tehdä pidempiä vetoja ja jäljestä tulee tasaisempi.

MAINOS
MAINOS LOPPUU