MAINOS

Joulukukat tuovat joulun kotiin

Sisustus

Jouluun kuuluu kodin tekeminen kauniiksi ja viihtyisäksi. Joulua koristellaan myös kasveilla. Plantagenin helpoilla vinkeillä saa nopeasti kotiin joulutunnelmaa ja ehkä kokeiltua myös jotain uutta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Joulutähti on klassinen joulunajan kasvi, joka sopii sekä kahvipöytään että ikkunaan. Mutta oletko kokeillut ripustaa sitä seinälle? Lajikkeita, kokoja ja värejä löytyy erilaisia.

Amaryllis on joulunajan diiva. Siitä voi rakentaa pöydälle esimerkiksi asetelman hyasinttien kanssa tai sommitella suureen kulhoon sammalen kanssa. Amarylliksia on erivärisiä ja -kokoisia. Voit säilyttää amarylliksen sipulin seuraavaa joulua varten ja nauttia upeasta kukinnasta yhä uudelleen.

Valkoiset ruusut tuovat lempeyttä joulun koristeluun ja niitä voi laittaa myös vaikkapa terassille, jos sää on leuto. Yhdistä ruusut sammalten, kynttilöiden tai pöytäkuusen kanssa upeaksi asetelmaksi.

Perinteisten joulun kasvien rinnalla voi kokeilla esimerkiksi orkideoita ja eukalyptusta.

Kuusia ja vaihtoehtoja niille joka makuun

Monille joulukuusi on ainoa oikea joulun hallitsija, mutta perinteiselle kuuselle löytyy myös vaihtoehtoja. Koristelisitko tänä vuonna kuusen lisäksi tai sijasta kaktuksen? Siitä on paljon iloa myös joulun jälkeen.

Joulukuuset löytyvät Plantagenin myymälöistä 23. marraskuuta alkaen.

Lue lisää Plantagenin joulun vinkeistä >

Lähde: Mynewsdesk, kuva: Plantagen

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

amaryllis eukalyptus joulukukat joulukukka joulukuusi joulutähti orkidea ruusu


Lisää samasta aiheesta