Kaikki putkeen mökillä – hanki myös vapaa-ajan asuntoon luotettava jätevesipumppaamo

MökkiTalo

Mökilläkään tarvitse ei tarvitse tinkiä mukavuuksista, sillä kompakti minipumppaamo sopii täydellisesti vapaa-ajan asunnon harmaiden jätevesien pumppaukseen. Vevi-Va Oy:n toimitusjohtaja Kim Kokko ja konsultti Patrick Åberg varmistavat, että kaikki menee mökilläkin putkeen.

Vevi-Va Oy:n ja Suomelan Paskat putkeen -kampanja viime syksynä sai omakotikiinteistöjen rakennussuunnittelijat liikkeelle.

– Erityisesti Vevi-minipumppaamo herätti kiinnostusta, koska se on ainoastaan 100 senttiä korkea ja halkaisijaltaankin vain 60-senttinen, kertoo konsultti Patrick Åberg Vevi-Va Oy:stä.

Kompaktin kokonsa ansiosta minipumppaamo sopii mainiosti esimerkiksi mökillä ahtaisiin paikkoihin ja tekee vapaa-ajasta entistä mukavampaa sekä huolettomampaa.

Minipumppaamon pumppuvaihtoehtoja on kolme: Baga GS 15 -ruuvipumppu, Baga GD -keskipakopumppu sekä harmaavesipumppu DS.

Vevi-minipumppaamo on luonnollisesti kotimainen tuote ja on myös suunniteltu vaativiin suomalaisiin oloihin. Kaikissa pumppaamoissa on vakiona lämpökaapeli, joka varmistaa laitteen toiminnan ympäri vuoden.

    

↑Vevi-minipumppaamo sopii esimerkiksi mökille, jossa ei välttämättä ole paljon ylimääräistä tilaa. Sen korkeus on 100 senttiä ja halkaisija 60 senttiä.

↑Baga-pumppu on toimintavarma joka tilanteessa, eikä petä. Vevi-Va Oy tuo maahan näitä laadukkaita pumppuja kaikkiin tarpeisiin.

Pallopumppaamon varatilavuus voi pelastaa päivän

Vevi-Va Oy:n pallopumppaamossa on noin yhden neliömetrin varatilavuus, joka pelastaa vaikka viikonlopun häiriötilanteessa, esimerkiksi putkistojen tukkeutuessa.

– Säiliöön mahtuu kahden–kolmen päivän jätevedet, mikäli tilanne sen vaatii, lupaa toimitusjohtaja Kim Kokko.

Vevi-jätevesipumppaamossa on vakiona myös huuhteluyhde, josta voidaan huuhdella mahdolliset tukokset kätevästi pois.

Sekä säiliö että kannet on eristetty, joten pakkasetkaan eivät häiritse sen toimintaa. Tuote on valmistettu Uponorin PE-elintarvikemuovista, ja kokonaisuuden kruunaa luotettava kotimainen Baga-pumppu.

↑Tältä Vevi-pallopumppaamo näyttää halkaistuna. Hyvät eristeet takaavat, ettei pumppaamo jäädy missään olosuhteissa.

 

 

↑Koolla on väliä! Vevi-pumppaamo valikoimasta löytyy oikea koko jokaiseen tarkoitukseen. Vevi-jätevesipumppaamot voi asentaa yhtä lailla kesällä kuin talvellakin.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

harmaa vesi jätevedenpumppaamo. jätevesi jätevesipumppaamo kesämökin jätevesi pallopumppaamo Vevi-pallopumppaamo Vevi-pumppaamo

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.vevi.fi/

OY Vevi-Va AB on Vevi-keskittämisrenkaiden valmistaja ja alan markkinajohtaja Suomessa. Yritys on myös merkittävä toimija niinikään Vevi-merkkisten paineviemäripumppaamoiden valmistajana ja markkinoijana. Kaikki tuotteet valmistetaan Lapinjärvellä hyvien yhteyksien varrella. 

Lue lisää: Vevi-Va Oy