Kaikkien aikojen tehokkain akkukäyttöinen ruohonleikkuri?

Piha
Akkukäyttöinen EGO Power+ on ominaisuuksillaan kuin perinteinen ruohonleikkuri, sillä siinä on maailman ensimmäinen 56 voltin ladattava litiumioniakku.

EGO Power+ on tehokas, mutta hiljainen, hajuton, ympäristöystävällinen ja lähes huoltovapaa akkukäyttöinen ruohonleikkuri. Leikkuujälki on valmistajan mukaan laadukasta, olivatpa olosuhteet kuivat tai märät ja ruoho harvaa tai tiheää.

EGO-puutarhakoneiden perheeseen kuuluva laite on yhtä tehokas tai tehokkaampi kuin polttomoottorilla tai johdollisella sähkömoottorilla varustetut ruohonleikkurit.

Se tarjoaa tehokkuutta, johon muut sähkökäyttöiset leikkurit eivät ole aiemmin pystyneet. Ruohonleikkurissa on maailman ensimmäinen 56 voltin ladattava litiumioniakku, jossa on 40 prosenttia enemmän tehoa ja energiaa kuin samalla ampeerituntimäärällä varustetussa 36 voltin akussa.

Uusi akkuinnovaatio antaa pihojen ylläpitäjille ja leikkaajille käyttömukavuutta ja polttomoottorikoneen suorituskykyä. Akun lataaminen on nopeaa, sillä ruohonleikkurin mukana toimitettava 4.0 Ah:n akku latautuu tyhjästä täyteen vain 30 minuutissa.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Koska akun käyttöaika on latausaikaa pidempi, ruohonleikkuria voi käyttää käytännössä jatkuvasti, mikäli siihen hankkii lisävarusteeksi toisen akun. Saatavilla ovat 2, 4 ja 6 Ah:n akut. Akut sopivat myös kaikkiin muihin tuoteperheen puutarhakoneisiin.

Akkukäyttöinen ruohonleikkuri tuo suorituskykyä ja käyttömukavuutta

EGO POWER -akkuruohonleikkuri

Koska akun käyttöaika on latausaikaa pidempi, ruohonleikkuria voi käyttää käytännössä jatkuvasti, mikäli siihen hankkii lisävarusteeksi toisen akun.

Tehokkaan akun lisäksi ruohonleikkurissa on monia toimivia ominaisuuksia, jotka tekevät nurmikon leikkaamisesta miellyttävää ja aikaa säästävää. Koneessa on luokkansa suurin 49 cm:n leikkuuleveys, jonka myötä aikaa jää muuhunkin kuin ruohon leikkaamiseen. LED-ajovalojen ja hiljaisen ajoäänen ansiosta nurmikon voi ajaa vaikka keskellä yötä. Yhdellä latauksella voi leikata jopa 800 neliömetrin nurmikkoalueen. Akun varaustason pystyy näkemään kätevästi moottorikotelon päällä olevasta varausmittarista.

Leikkuukorkeutta voi säätää välillä 25–80 millimetriä vaivattomasti vaikka ajon aikana. Sähköisen vastusohjauksen ansiosta teränopeus pysyy tasaisena työntönopeudesta tai ruohon epätasaisuudesta riippumatta. Korkeussäädettävä aisa auttaa käyttäjää löytämään mukavimman työasennon.

EGO Power+ on monipuolinen laite, jossa vaihtoehtoina ovat ruohon keräys, silputus ja sivupuhallus. Ruohonkeruusäiliö on tilavuudeltaan 60 litraa, jolloin ruohoa voi leikata pitkään ilman keruusäiliön tyhjentämistä.  Kun työt on tehty, ruohonleikkuri menee pieneen tilaan taittuvan aisan ansiosta, ja koneen voi säilyttää pystyasennossa.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Myös muut tuoteperheen laitteet on rakennettu tehokkaiden 56 voltin litiumioniakkujen ympärille. EGO-tuoteperheeseen kuuluvat ruohonleikkurin lisäksi moottorisaha, lehtipuhallin, pensasleikkuri ja kaksi trimmeriä.

Innovatiivinen akkuteknologiaa

Sarjan puutarhakoneiden innovatiivinen akkuteknologia perustuu erittäin tehokkaisiin lämmönhallintaratkaisuihin. Akkujen rakenne on kaareva, jonka ansiosta yksittäisten kennojen jäähdytys on perinteisiä akkuja parempi. Lisäksi akkukennojen pinnat ovat lämpöä johtavaa materiaalia, ja laitteiden elektroninen ohjaus on erittäin kehittynyt. Perinteistä akkuteknologiaa käyttävät puutarhakoneet hyytyvät usein, kun työn alla oleva tehtävä vaatii paljon tehoa, ja akku lämpenee liikaa purkautuessaan nopeasti.

EGO Power+ LM2000E:n ohjehinta on 699 euroa. Hinta sisältää 4 Ah:n akun ja pikalaturin. Kaikissa tuoteperheen laitteissa voidaan käyttää samaa akkua. EGO tarjoaa puutarhakoneilleen markkinoiden pisimmän, viiden vuoden takuun.

Lisätietoja: egopowerplus.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Lue myös: Ruohonleikkurit – nyt pihaa parturoimaan, Miten valita oikea ruohonleikkuri?, Esittelyssä ruohonleikkurit osa 1, Kaikkien aikojen tehokkain akkukäyttöinen ruohonleikkuri?, Ohjeita ruohonleikkurin valintaan ja Ruohonleikkurin huolto: tee ainakin nämä 5 asiaa!