Käsittele sisätilan puupinnat luonnollisen kauniilla ja kuultavilla sävyillä

MökkiSisustus

Öljyvaha tekee puupinnasta likaa ja vettä hylkivän, mutta jättää näkyville sen luonnollisen kauneuden. Hirsi- ja Paneelimaalilla voi maalata erilaiset sisätilojen hirsi- ja paneelipinnat ja myös vanhojen pintakäsittelyjen päälle.

Öljyvaha-käsittely nostaa puun luonnollisen olemuksen esille samalla, kun syntyy pitkään kestävä suoja epäpuhtauksia ja kosteutta vastaan. Käsittelyn jälkeen puupinta tuntuu ja näyttää silkkiseltä ja luonnollisen kauniilta – kuten puun kuuluukin.

Luonnonöljyä ja -vahaa sisältävä Coloria Öljyvaha imeytyy puuhun tehokkaasti muodostaen luonnollisen pinnan, joka hylkii likaa ja vettä. Öljyvaha on vesiohenteinen, hengittävä, muoviton ja lähes hajuton, joten sen käyttäminen on helppoa ja miellyttävää.

Yhdellä ja samalla tuotteella on monta käyttökohdetta: Coloria Öljyvaha sopii puupuhtaiden ja aiemmin käsittelemättömien sisätilojen hirsi- ja puupinnoille kuivissa ja kosteissa tiloissa mukaan lukien saunat ja saunanlauteet. Sillä voi käsitellä erilaiset puiset huonekalut, ikkunanpuitteet, seinät, katot ja lattiat.

Muovittomana tuotteena Coloria Öljyvaha sopii myös talveksi kylmillään pidettäviin tiloihin, kuten kesämökkien, rantasanojen ja muiden piharakennusten sisäpinnoille.

↑Öljyvaha-käsittely tuo puun luonnollisen olemuksen esille ja suojaa pintaa. Värittömän Coloria Öljyvahan voi sävyttää mihin tahansa kuultavaan sävyyn.

Valitse monista kuultavista sävyistä

Värittömän Öljyvahan voi käyttää sellaisenaan tai sävyttää mihin vain kuultavaan sävyyn. Sävytys tehdään sävytyskoneilla, joten eri vaihtoehtoja on saatavilla lukemattomia eikä sävyn valinnassa joudu tyytymään melko suppeaan valmissävyvalikoimaan, kuten vahatuotteissa perinteisesti on totuttu.

Värittömän Öljyvahan rinnalla on kaksi läpikuultavaa valmissävyä, joilla myös syntyy kaunista jälkeä. Coloria Öljyvaha Valkea tekee puulle jo kertakäsittelyllä kauniin kuultovalkoisen pinnan. Se sisältää valkoisessa pigmentissä olevan UV-suojan, joka hidastaa puun omaa luonnollista sävymuutosta.

Coloria Öljyvaha Hiili tekee kertakäsittelyllä kauniin kuultomustan pinnan ja useammilla käsittelyillä syvempää mustaa sävyä ilman kiiltoa ja epätasaista pintaa.

Coloria Öljyvahan päälle voi maalata tai lakata, joten se taipuu monenlaiseen erilaiseen käyttötarkoitukseen. Jos kuultavaan pintaan joskus kyllästyy, ei tarvita suuritöisiä tai jopa mahdottomia pohjatöitä ennen uutta käsittelyä.

↑Useammalla käsittelykerralla Coloria Öljyvaha Hiili tekee syvempää mustaa sävyä ilman kiiltoa.

Hirsipintaan oma hengittävä ja peittävä maali

Hirsi- ja Paneelimaali on luonnonöljypohjainen, vesiohenteinen ja muoviton tuote, jonka tuotekehittelyssä on otettu huomioon nykypäivän alati kiristyvät päästövaatimukset.

Coloria Hirsi- ja Paneelimaali on tarkoitettu muun muassa massiivi- ja lamellihirrelle, hirsipaneelille sekä puupaneeleille kuivissa sisätiloissa. Muovittomana tuotteena se on turvallinen valinta rakenteiden hengittävyyttä vaativissa kohteissa, joita perinteisesti on ollut haastava käsitellä peittävillä maaleilla. Maalin silkinhimmeä pinta ei tee puusta luonnottoman näköistä, vaan puun oma kauneus säilyy.

Hirsi- ja Paneelimaalia voidaan käyttää puhtaalle puupinnalle kuten myös aiemmin käsitellyille pinnoille esimerkiksi lakattujen tai kuullotettujen seinien tai kattojen peittomaalauksessa. Tuote on sävytettävissä vaaleisiin sävyihin, joten siitä on helppo löytää juuri itselle ja kuhunkin tilaan sopiva sävy.

↑Coloria Hirsi- ja Paneelimaalia voi sivellä puhtaalle puupinnalle mutta yhtä hyvin myös aiemmin käsitellyille, esimerkiksi lakatuille, pinnoille.

Kotimaista laatua kotimaiselle puulle

Sekä Coloria Öljyvaha että Hirsi- ja Paneelimaali ovat suomalaisia Avainlipputuotteita, jotka on kehitetty ja valmistetaan alusta asti Suomessa, Nokian tehtaalla.

Coloria Oy on kotimaisessa omistuksessa oleva vuonna 2003 perustettu perheyritys, joka on tunnettu laadukkaista tuotteista, joustavasta ja asiantuntevasta palvelusta. Se on vuosien mittaan vakiinnuttanut asemansa Suomen erittäin kilpailluilla maalimarkkinoilla.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Coloria Coloria Öljyvaha Hiili Hirsi- ja Paneelimaali hirsimaali hirsipinnan kuultokäsittely kuultava öljyvaha paneelimaali sävytettävä maali sävytettävä öljyvaha öljyvaha öljyvahakäsittely

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.coloria.fi

Coloria Oy on maalitehdas Nokialla. Se on perustettu vuonna 2003 ja jatkaa laadukasta, nokialaista maalintekoperinnettä.

Colorian tuotevalikoima kattaa sekä yksityisen kuluttajan että ammattikunnan tarpeet. Coloria-laatu tarkoittaa sisämaaleissa hyvää peittävyyttä, pitokykyä ja levitysominaisuuksia sekä ulkomaaleissa säänkestoa, hengittävyyttä ja valonkestoa. Uusimpina tuotteina Coloria on kehittänyt Greenline-maalisarjan ja Öljyvahan, eli muovittomat vaihtoehdot jokapäiväiseen maalaukseen. Kaikki Colorian tuotteet ovat vesiohenteisia, ympäristöystävällisiä ja sävytettävissä eri värikarttojen mukaan.

Lue lisää: Coloria Oy