MAINOS

Kassakaappi pikkuleiville – hauska uutuustuote

Keittiö

Sulje kassakaappi, jossa keksit säästyvät herkuttelijoiden hampailta. Päätä, että "lauantaina kyllä maiskutellaan keksejä mahan täydeltä", aseta ajastus ja katso, kun Kitchen Safe lukkiutuu.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Asuuko teilläkin keksimonsteri? Joku, joka napsii keksejä ennen ruokaa, ruoaksi ja vielä jälkiruoaksikin? Olisiko peräti niin, että keksimonsteri olet sinä itse? Sulje keksit Kitchen Safe -purkkiin, päätä, että ”lauantaina kyllä vedetään keksejä mahan täydeltä”, aseta ajastus ja katso, kun purkki lukkiutuu. Sitten voit vinkua minkä jaksat: ”Me want cookie!”. Keksit ovat syötävissä vasta lauantaina.

Kassakaappi kekseille ja monelle muullekin koukuttavalle tavaralle

Äläkä anna nimen hämätä, sillä purkin käyttötarkoitus ei rajoitu pelkkiin syötäviin asioihin. Xboxin ohjain, luottokortti, jonka saldoraja uhkaa ylittyä, vesipyssy, karkkipussi, kännykkä – mikä tahansa kotirauhaa häiritsevä pysyy nyt visusti lukkojen takana tässä hauskassa uutuuspurkissa. Loistoratkaisu, kun on pakko keskittyä töihin, läksyihin tai sukujuhliin (tai kun jonkun läheisen olisi mielestäsi syytä pitää taukoa jostakin).

Jos läpinäkyvä purkki tuntuu lähestulkoon kidutukselta, vaihtoehtona on myös värillinen muovi, jonka läpi sisältöä ei voi nähdä. Xboxin ohjain? Eipä ole näkynyt. Jatka vain etsimistä, ehkäpä se löytyy, jos tiskaat…

kassakaappi kekseille - lukittava purki

Jos läpinäkyvä purkki tuntuu lähestulkoon kidutukselta, vaihtoehtona on myös värillinen muovi, jonka läpi sisältöä ei voi nähdä.

Lisätietoja täältä >

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kassakaappi pikkuleivät säilytys säilytysrasia