MAINOS

Kateruuvi, mikä se on? Testaa tietosi kateruuvivisassa – voit voittaa uuden peltikaton!

Talo

Onko ruuvi löysällä, ruostuiko pultti kiinni? Testaa tietosi kateruuvivisassa ja voita uusi peltikatto – korroosionkestävillä kateruuveilla tottakai!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Voimakkaat vuodenaikojen vaihtelut ja erilaiset säät asettavat kovat vaatimukset katolle, jonka tärkein tehtävä on suojata rakennusta säältä. Suomen suosituin kate, teräskate, on suunniteltu kestämään haastavia ilmasto-oloja. Hyväksytty kateruuvi varmistaa katon ja koko rakennuksen kestävyyden.

Rakennusmääräysten mukaan kateruuvin tulee vastata korroosiokestävyydeltään kiinnitettävää materiaalia eli teräskatetta. KINGI® kateruuvi on ainoa maalattu hiiliteräsruuvi, joka on hyväksytty käytettäväksi kaupunki- ja teollisuusilmastoissa ilmastorasitusluokassa C3.

Jos arvostat kestävyyttä ja laatua, KINGI® on turvallinen valinta. KINGI® kateruuvi on valmistettu suomalaisella tinkimättömyydellä ja huippuosaamisella.

Kingi Oy – suomalainen, korroosionkestävien rakennustuotteiden innovaattori

Kingi Oy on korroosiokestävien rakennustuotteiden suomalainen innovaattori. Sen kruunujalokivi on ainoa ulkokäyttöön hyväksytty kateruuvi. KINGI® kateruuvi on markkinoiden parhaiden teräskatteiden elinikäinen kiinnike.

Kingi syntyi, kun markkinoilta puuttui asiakkaiden tarpeet, viranomaismääräykset ja rakentajien vaatimukset täyttävä kateruuvi. Kingi kehittää ja valmistaa korroosiokestäviä rakennustuotteita, jotka täyttävät niin viranomaisten kuin vaativimpien rakentajien tarpeet. Jatkuvan tuotekehityksen avulla Kingi Oy etsii entistä kestävämpiä, laadukkaampia ja kustannustehokkaampia ratkaisuja rakentamiseen. Kingi parantaa kiinteistöjen arvoa ja tarjoaa huoletonta asumista.

Kingin tuotteet ovat ekologisia pitkän elinkaarensa ja kierrätettävyytensä ansiosta. Kestävyytensä ansiosta tuotteilla on pitkä takuu. Tuotteiden kehittämisessä ja käytössä sekä tuotannossa on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristörasitusten minimointiin, kierrätettävyyteen ja pitkiin elinkaariin.

Onko ruuvi löysällä, ruostuiko pultti kiinni? Testaa tietosi kateruuvivisassa ja voita uusi peltikatto – korroosionkestävillä kateruuveilla tottakai!

Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan markkinoiden paras Ruukin Pural -muotokatepelti (maks. 120m²) ja kiinnitykseen ainoa siihen soveltuva kolmikerrospinnoitettu KINGI® -kateruuvi. (ei sis.asennusta)

Vastaus kysymykseen hukassa? Vinkkilinkki >

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

katemateriaali kateruuvi katto Kingi peltikatto